1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Jandarma, Motosiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıttı

Jandarma, Motosiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıttı

featured

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, trafik kazalarını en aza indirmek hedefiyle motosiklet sürücüleri ile yolculara reflektif yelek ve broşür dağıttı.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, “Reklektif Yelek Giy Görünür Ol” kampanyası icra edildi. Kampanya çerçevesinde motosiklet sürücüsü ile yolculara kask giyilmesi, koruyucu teçhizat kullanımı, sürüş esnasında dikkat dağınıklığı, yol hipnozu ve trafik işaret levhaları konularında bilgilendirilerek, reflektif yelek ve broşür dağıtıldı.

  (80) Motosiklet sürücüsüne (80) adet reflektörlü yelek dağıtılmış, Motosiklet kullanımı esnasında kask,koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, kış şartlarında Motosiklet kullanımı esasları ile akşam saatlerinde Motosiklet sürücü ve yolcularının Reflektif yelek giyme zorunluluğu hususi uygulamalı olarak anlatıldı.

Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle “Bisiklet ve Motosiklet” sürücüleriyle yolcuların gece seyahatlerinde görünürlüklerini sağlayacak şekilde reflektif yelek giymeleri gerektiği belirtildi. Kampanya ile motosiklet sürücülerinin karıştığı trafik kazalarında meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi hedeflendiği bildirildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Jandarma, Motosiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıttı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.