1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ayta Sözeri Sahne Aldı

Ayta Sözeri Sahne Aldı

featured

Türk sanat müziğinin sevilen isimlerin Ayta Sözeri, önceki akşam Kerkisolfej Organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Sevenlerinin karşısına beyaz bir elbise ile çıkan Ayta Sözeri, zarafetiyle göz kamaştırdı. Saçlarına sarıya boyatıp uzatan Ayta Sözeri, “Saçlarımı Gülşen gibi sarıya boyattım onun gibide dans edebilirim isterseniz” diyerek hayranlarını kahkahaya boğdu. Topuklu ayakkabı ile sahnede zor anlar yaşayan Sözeri, “Modacıma saygı duyuyorum ama bu kadar topuk olur mu ya, izninizle çıkartıyorum” diyerek konserine yalın ayakla devam etti. Konserinin ikinci yarısına pembe bir elbise ile çıkan Sözeri, “Nasıl olmuşum yakışmış mı” sözleriyle hayranlarına seslendi. Alkışlar eşliğinde hayranlarından Barbie’ye benzemişsin cevabını alınca Ayta Sözeri, “Barbie konusu bitmemiş miydi ? Gerçeği ben bitti demeden bitmez” dedi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ayta Sözeri Sahne Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.