1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muğla Ak Parti ‘Ye Katılımlar Sürüyor

Muğla Ak Parti ‘Ye Katılımlar Sürüyor

featured

Muğla Ak Parti İl Başkanı Avk.Gültekin Akça yeni katılımlar ile ilgili teşekkür mesajı Akça yaptığı açıklamada Kuruluşundan bu yana milletimizin teveccühü ile her geçen gün büyüyen AK Parti ailemize yeni katılımlar oldu. Türkiye Yüzyılı yolunda biz de varız diyen 215 Muğla’lı hemşerimiz il ve ilçe teşkilatlarımıza gelerek AK Parti’ye üyeliklerini yaptırdılar.
Girdiği her seçimde olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden olan Mayıs 2023 seçimlerinden de başarı ile çıkan, partimiz yaklaşan yerel seçimler için de çalışmalara başlamış durumdadır.
Son yerel seçimlerde Muğla’mızda belediye sayımızı Cumhur ittifakı ile birlikte yediye çıkarmıştık. Önümüzdeki yerel seçimlerde de başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz. Özellikle yerel seçim arifesinde gerçekleşen katılımlar bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.
Tüm hemşerilerimizi Muğla teşkilatlarımıza davet ediyor, hep birlikte olunca daha güçlü olacağımızı ifade etmek istiyorum.

                                             

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla Ak Parti ‘Ye Katılımlar Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.