1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor Bayern München’den Kaan Berk Bengi Taransfer Etti

Bodrumspor Bayern München’den Kaan Berk Bengi Taransfer Etti

featured

Son olarak FC Bayern München U19 takımı ve Genç Milli Takımlarımızın formasını giyen Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Genç yıldız Bodrum FK’ya imza attı

Bayern Münih U19 takımında forma giyen Kaan Berk Bengi Bodrum Futbol Kulübüyle 3 yıllığına anlaşma sağladı.

Bodrum FK U17 ve U18 Milli Takımı’nda da görev yapan stoper Kaan Berk Bengi ile kadrosunu güçlendirdi. Almanya’da Bayern Münih’in altyapısında yetişerek genç milli takımlarda 7 kez ay-yıldızlı formayı giyen Kaan Berk yeşil-beyazlı forma için ter dökecek.
Bodrum FK’dan yapılan açıklamada, “Son olarak FC Bayern München U19 takımı ve Genç Milli Takımlarımızın formasını giyen Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Kaan’a formamız altında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında evinde Ümraniyespor’u 4-0 yenen Bodrum FK, hem Gençlerbirliği mağlubiyetini telafi etti hem de milli maç arasına mutlu girdi. Ümraniyespor karşısında taraftarının desteği ile etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar ilk yarıyı 3-0 önde tamamlayıp işi erken bitirdi.Son olarak FC Bayern München U19 takımı ve Genç Milli Takımlarımızın formasını giyen Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor Bayern München’den Kaan Berk Bengi Taransfer Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.