1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Tayyar Şafak Ve Yönetim Kurulu Mazbatasını Aldı

Tayyar Şafak Ve Yönetim Kurulu Mazbatasını Aldı

featured

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda 14. Olağan Kongre yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Tayyar Şafak yeniden başkan oldu. İlçe seçim kurulu tarafından mazbataları verildi. Mazbata sonrası açıklama yapan MHP Bodrum İlçe BaşkanıTayyar Şafak yaptığı açıklamada; Sevgili Bodrum Halkı ve Muğla’mızın Değerli İnsanları,Bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Bu mazbata, bize verilen büyük sorumluluğun bir göstergesi ve siz değerli halkımıza hizmet etme fırsatımızın bir nişanesidir.
MHP Bodrum İlçe Başkanı olarak, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için buradayım. Bodrum’a, Muğla’ya ve tüm Türk milletine hayırlı, uğurlu olsun.

Sizlerin desteği ve inancı olmadan bu görevi üstlenmek mümkün olmazdı. Hep birlikte, Bodrum’da daha güzel, çalışmalar yapmak için hep birlikte cala başla koşturacağız.

Sorunları birlikte aşacağımıza inanıyor, bu güzel coğrafyada birlikte büyüyeceğimize dair umut dolu bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyorum.

Sizlerin her zaman yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güç veriyor. Birlikte başaracağımıza inancımız tam.
ifadelerini kullandı.

Tayyar Şafak’ın yönetim kurulu asil üyeler şu isimlerden oluştu;

Lokman Can, Abdulkadir Macit Oğuzata, Adem Kepenek, Adil Yılmaz, Ali Şenli, Anıl Özel, Arzu Durmuş, Asım Ercan Akçakın, Aylın Bal, Berrin Yılmaz, Çiğdem Songül Aktaş, Devrim Altay, Harun Karagöz, Haşim Işık, İkram Erez, Veli Yılmaz, Serdar Kalbur ve Yücel Cengiz.

Yedek üyeler; Ali Akay, Ali Kemal Kağnıcı, Arif Argu, Cemal Sarı, Ceyhun Önder, Deniz Kağnıcı, Emre Karadağ, Feride Turan, Görsev Yıldız İzmirli, Hakkı Akgül, İlhamı Yaradan, Mustafa Alemdar, Orhan Katar, Selçuk Çiftçi, Tayfun Kayacan, Turgay Özel, Yaşar Durmuş ve Yeşim Hanifioğlu Dinçer.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tayyar Şafak Ve Yönetim Kurulu Mazbatasını Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.