1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Mustaf Can’ın Sünnet Töreninde Buluştular

Mustaf Can’ın Sünnet Töreninde Buluştular

featured

Bodrum’da truzimci İsmail Can  ve Sevil Can  çiftinin oğulları Mustafa Can   için görkemli bir sünnet düğünü organize edildi. Sünnet düğünü, Aydın bir çok tanınmış simasını da bir araya getirdi.

Bodrum’da truzimci İsmail Can  ve Sevil Can  çiftinin oğulları Mustafa Can   için görkemli bir sünnet düğünü organize edildi. Sünnet düğünü, Aydın bir çok tanınmış simasını da bir araya getirdi.Sünnet töreninde sevenleri yalnız bırakmadı.

Turgutreis Mahallesi 4032 Sokak üzerindeki evlerinin önünde dün akşam başlayan törende davetlilere çeşitli ikram yapılarak yöresel oyunlar eşliğinde eğlendi.

Mustafa Can için bu gün sünnet töreni düzenlendi. Bodrum’un tanunmış bir çok ismin yanısıra ailenin sevenleri törende bir araya geldi. Yemek ikramı yapılan törende mevlidi şerif ve kuranı kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından takı töreni  gerçekleştirildi. Yöresel oyunlar eşliğinde eğlenen davetliler daha sonra at üzerine binen Mustafa Can ile birlikte şehir turu yaptılar..7 yaşındaki Mustafa Can’ın sünnet töreninde yalnız bırakmayan tüm davetlilere Can çifti teşekkür etti.

DSC 2127

DSC 2109 DSC 2111 DSC 2131 DSC 2128

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Mustaf Can’ın Sünnet Töreninde Buluştular
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.