1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrum Gençspor Dayanışma Yemeği Yapıldı

Bodrum Gençspor Dayanışma Yemeği Yapıldı

featured

 

Kurulduğu günden itibaren her geçen gün profesyonelliğe adım atan  ve sürekli büyüyerek bir aile ortamı haline gelen Bodrum Gençspor dayanışma gecesinde bir araya geldi.
Futbolun her alanında faaliyet gösteren Bodrums GençSpor başta minikler ve mastarlar olarak  başarılara imza atıp kupalar kaldırmayı hedefliyor.
Bodrums Genç Spor u14 takımı ile ilk maçında Ortakent 5-0 yenerek galibiyet ile başlarken dayanışma gecesinde bir araya geldiler.
Bahçelievler Muhtarın yerinde düzenlenen dayanışma gecesine Yönetim kurulu üyeleri sporcular aileler ve sponsorların katılımı ile gerçekleşti.. Dayanışma gecesinde ikram ve eğlencenin yaşandığı gecede açıklama yapan kulüp teknik sorumlusu Özkan Kaya. kurulduğumuz günden itibaren önemli işleri adım attıklarını bunun en büyük desteği aileler ve değerli sponsorların sayesinde olduğunu ifade ederek başta u takımları olarak Mastarlar olarak da kupalar kaldırmak istediklerini ifade ederek.
Kulübümüz tüm yaş gruplarında liglere katılan yarımadada tek takım
Bu sene özellikle U14 yaş grubunda şampiyonluk hedefleyen kulübümüz sezon başı iki tane 2009.doğumlu sporcumuzu profesyonel takım altyapılarını transfer ettik
Sporcularımızın ve ailesinin desteğiyle güzel bir gece oldu destek ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi. Başta sponsorlar olmak üzere takım kaptanlarını duygularını dile getirerek amaçlarının her alanda başarılı olmak ve kupa kaldırmak olduklarını dile getirdiler.İkramların yapıldığı gecede canlı müzik eşliğinde eğlenilirken gecede kulup teknik sorumlusu Özkan Kaya’ya sürpriz doğum günü ikramı yapıldı.DSC 2450 1

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum Gençspor Dayanışma Yemeği Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.