1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Hava Önce Soğuyacak Sonra Isınacak

Hava Önce Soğuyacak Sonra Isınacak

featured

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük tahmin raporu paylaşıldı. Perşembe’ye kadar hava özelli̇kle kuzey kesi̇mlerde soğuk olacak, sonrasında hızlı sıcaklık artışı bekleni̇yor. Yeni haftada hava sıcaklıkları ülke genelinde yağışla birlikte azalacak.Ege’de açık, rüzgar geçti̇ği̇mi̇z günlere göre daha seri̇n esi̇yor. Bölgede bu hafta önemli̇ bi̇r yağış beklenmi̇yor. Mani̇sa 25, Muğla 27, Afyon 22, Bodrum 28 derece. Gece Afyon 7 dereceye düşüyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği, önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, yurdun güneyinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Trabzon’un doğu kesimleri ile Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde beklenen sağanak yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli kuvvetli (21-75 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Hava Önce Soğuyacak Sonra Isınacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.