1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Çökertme – Kissebükü Radisson Collection Bodrum Etabı Ile Devam Ediyor

Çökertme – Kissebükü Radisson Collection Bodrum Etabı Ile Devam Ediyor

featured

Denizcilik ve yelken tutkunlarını birleştiren Maximiles Black The Bodrum Cup’ta üçüncü gün heyecanı başladı. 19 Ekim Perşembe günü Çökertme – Kissebükü Radisson Collection Bodrum Etabı’nda Çökertme’de start alan yarış, Kissebükü’nde tamamlanacak.

Bu yıl 35’inci kez yelken tutkunlarını Bodrum’da birleştiren Maximiles Black The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı devam ediyor. 17 Ekim’de gerçekleşen Bodrum Bodrum Privia Black Etabı’nda Maximiles Black The Bodrum Cup’ın birincisi Hızır I olmuştu. Yarışçılar, 19 Ekim Perşembe günü üçüncü yarış olan Radisson Collection Hotel, Bodrum etabını tamamlamak üzere Çökertme’den Kissebükü’ne hareket ettiler.

Radisson Collection Hotel, Bodrum Genel Müdürü Sezgin Adalı; “Radisson Collection Hotel, Bodrum olarak, bu yıl 35’inci kez düzenlenen ve Türkiye’nin en saygın etkinliklerinden biri olan Maximiles Black The Bodrum Cup’ı desteklemenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız bu yıl, bu kadar anlamlı bir organizasyona katılmak, bizim için büyük bir anlam taşıyor. Bu turnuvada yarışan tüm sporcuları ve misafirlerimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyor ve değerli iş birliğimizin gelecekte de artarak devamını diliyoruz” dedi.

20 Ekim Cuma günü Anadolu Sigorta etabı için Kissebükü’nden Bodrum’a hareket edecek olan yarışçılar, 21 Ekim Cumartesi günü ise Opet – Tüpraş Bodrum – Bodrum etabıyla yarışları bitirecek.

Maximiles Black The Bodrum Cup’ta isim sponsoru Türkiye İş Bankası’nın kart markası Maximiles Black; ana sponsorlar Opet ve Tüpraş; platin sponsorlar Amerikan Hastanesi, Anadolu Sigorta, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus, Metro Türkiye; gold sponsorlar Ağanlar, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, İş Yatırım, İş Portföy, Radisson Collection Hotel, Bodrum, Setur Marinas ve TAV Havalimanları katkılarını sunuyor. Çağdaş Bodrumspor, Bodrum FM, Arvento Mobile Systems, Ekin Ses, Bakar Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Sungulets Yachting & Travel’ın da sponsorları arasında bulunduğu festivale T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Muğla Valiliği, T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi, T.C. Muğla Büyükşehir MUTTAŞ, T.C. Bodrum Kaymakamlığı, T.C. Bodrum Belediyesi, Bodrum Belediye AŞ, T.C. Milas Kaymakamlığı, T.C. Milas Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Sahil Güvenlik, Bodrum Deniz Kurtarma, T.C. Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Otelciler Derneği, Bodrum Denizciler Derneği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Era Bodrum Sailing Club, TYBA Yachting, Türkiye Yelken Federasyonu, goturkiye.com resmi sponsor olarak destek veriyor. 

Maximiles Black The Bodrum Cup sosyal medya linkleri:
Instagram: https://www.instagram.com/bodrumcup/
Facebook: https://www.facebook.com/BodrumCup/
Twitter: https://twitter.com/BodrumCup

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Çökertme – Kissebükü Radisson Collection Bodrum Etabı Ile Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.