1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor Evinde Bandırma’ya Geçit Vermedi

Bodrumspor Evinde Bandırma’ya Geçit Vermedi

featured
  • Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Bodrumspor evinde Teksüt Bandırmaspor’u ağırladı . Bodtumspor 2-1 kazanarak 3 puani hanesine yazdırdı.Mağlubiyet bulunmayan Bandırma ilk yenilgisi aldı.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan maçta Mehmet Türkmen düdük çaldı.
Maça konuk takip 1-0 önde başladı. 2 dakikada kazanılan topla ceza sahasında mücadelede Djitte ‘in attığı golle 0-1 öne geçti. Golden sonra kontrollü oynayan iki takımda ani ataklar ile gol aramaya çalışırken gol sesi çıkmadı. İlk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.İkinci yarıda oyun üstünlüğü ele alan Bodrumspor ani ataklar ile gol aramaya çalıştı . Bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Rakip takımda uzun toplar ile gol aramaya çalıştı. Karşılaşmada SOLOTURK gösterileride yayın kuruluş tarafından ekranlara yansıtıldı.
74 dakikada Kenan Ozer’in sütü az farkla auta çıktı. 78 dakika oyuna giren Hagi Osman Celal Dumanlı ‘nın kazandığı topla ceza sahasında düzgün vuruşla eşitliği sağladı.
83 dakikada Bodrumspor kazandığı topla ceza sahasında topla buluşan Hagi Osman net firsattan yararlanamadı .85 dakikada sol kanattan kazanılan topla ceza sahasında topla buluşan Celal Dumanlı ‘ın attığı kafa golü ile 2-1 öne geçti.
88 dakika Bodrumspor Gökdeniz ile net fırsattan yararlanamadı.Karşilaşmanin sonuna 6 dakika ilave edildi. Maç 2-1 Bodrumspor üstünlüğü ile sona erdi.
Bu maç öncesi Bodrum FK haftaya 17 puanla Bandırmaspor ise 16 puanla zirve takipçisi konumunda haftaya giriş yaptı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor Evinde Bandırma’ya Geçit Vermedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.