1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Solotürk’ten Bodrum Semalarında Nefes Kesen Gösteri

Solotürk’ten Bodrum Semalarında Nefes Kesen Gösteri

featured

SOLOTÜRK Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saat süren gösteri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde gösteri uçuşu yaptı.

Bodrum semalarındaki uçuşta SOLOTÜRK pilotu, Bodrum Kalesi, tarihi değirmenler, Paşatarlası ve Kumbahçe plajı üzerinden alçak uçuş gerçekleştirdi.

 

 

Kumbahçe Meydanı’ndaki etkinliğin ardından, SOLO TÜRK Bodrum semalarında nefes kesen bir gösteriye imza attı. Kumbahçe’de binlerce vatandaş, gösteriyi izleyebilmek için sahil kenarına, binaların terasına akın etti. Kimileri de teknelerle açılarak jetin nefes kesen gösterisini denizden takip etti. Bodrum’un tarihi Değirmenler Tepesi de gösteriyi izlemek isteyenlerin akınına uğradı.

Sahil şeridinde toplanan binlerce kişi, gösteri uçuşunu ilgi ve heyecanla izledi. Bazı vatandaşlar da Kıbrıs Şehitleri Caddesi başta olmak üzere kentin birçok yüksek bölgesinden akrobasi uçuşunu takip ederek cep telefonlarıyla kaydetti.

Bodrum Limanı’nda demirli kruvaziyerdeki yolcular da gösteriyi gemiden izledi. SOLOTÜRK’ün gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı.

Tek uçakla gerçekleştirilen gösteri yaklaşık yarım saat sürdü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda var olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Aras, şöyle konuştu;

“Ata’nın ilke ve inkılaplarını, Ata sevgisini hiç kimse sorgulayamaz, hiç kimse azaltmaz. Bu milletin gönlünde yatan büyük aslan Mustafa Kemal Atatürk’tür, onun ilke ve inkılaplarıdır. Bugün 100 dansçı muhteşemdi. Burada Atatürk de betimlendi, betimleyen arkadaşımı da çok başarılıydı. Sizlerin de katılımı için çok teşekkür ediyorum. Birazdan yine belediyemizin organizasyonuyla SOLO TÜRK’ü, bizim havadaki kahramanlarımızı izleyeceğiz. Biz bu sene Cumhuriyeti, denizde, havada, karada; hem ortamda her şartta kutlayacağız.”

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Solotürk’ten Bodrum Semalarında Nefes Kesen Gösteri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.