1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Pompalı Tüfekle Vurulan Genç Olay Yerinde Can Verdi

Pompalı Tüfekle Vurulan Genç Olay Yerinde Can Verdi

featured

Bodrum’da alacak verecek yüzünden pompalı tüfekle vurulan genç hayatını kaybetti. 1 kişi yaralanırken saldırgan 2 kişi gözaltına alındı.

 

Olay gece saatlerinde Konacık Pedasa Caddesi üzerinde meydana geldi.İddiaya göre alacak verecek yüzünden aralarında husumet olduğu öğrenilen 2 kişi evlerinde beklediği sırada 24 yaşındaki Yozgat nüfusuna kayıtlı Ali Arslan aralarında tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Arslan Pedasa caddesi yolu üzerinde 48 akr 814 plakalı motoruyla ilerlerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından Pompalı tüfekle vuruldu.

Yaşanan olayda kanlar içinde yere yığılan Arslan ağır yaralandı.

Silah sesini duyan vatandaşlar  durumu 112 çağrı merkezine bildirdi.

Olay yerinden geçen vatandaş ve sürücüleri tehdit eden saldırganlar havaya ateş açarak uzaklaşmalarını istediler. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde saçmaların göğsüne isabet ettiği Ali Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. H.K. ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Arslan’ın cansız bedeni ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Polis, olayın ardından şüpheliler H.M. ve H.C.O ile tedavisi ardından sabah saatlerinde taburcu edilen H.K.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Pompalı Tüfekle Vurulan Genç Olay Yerinde Can Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.