1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Recai Çakır Zor Değil Kitabını Söyleşi Ve Imza Gününde Okurları Ile Buluştu

Recai Çakır Zor Değil Kitabını Söyleşi Ve Imza Gününde Okurları Ile Buluştu

featured

Bodrum’un ünlü turizmcilerin den Recai Çakır’ın yazdığı “Zor Değil”   ‘ isimli ilk kitabının lansman ve ilk imza gününde okuları ile buluştu.

Haber: Selçuk AKBAŞ

D&R Bodrum mağazası, Recai Çakır’ın yazdığı “Zor Değil”   ‘ isimli ilk kitabının lansman ve ilk imza gününe ev sahipliği yaptı.

Sianji Wellbeing Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ünlü turizmci lasmanın yaptığı Zor değil kitabını lansman ve söyleşi ile Bodrum  Marina

D&R’da okurları ile buluştu.

Gençlere yol gösteren videolarıyla dikkat çeken, sosyal medya platformlarında izlenme rekorları kırarak milyonlara ulaşan iş insanı Recai Çakır’ın hayatındaki kesitler kitaba çevrildi. Recai Çakır,”Zor Değil” kitabının  imza ve söyleşi gününde Bodrum Marina’D&R ^grçekleşti

Kitabın oluşumu ve hayatından geçen tüm iş ve yaşantı hayatını 10 başlıkta toplayarak okularlarına anlatan Çakır Sosyal medya paylaşımının ardından milyonların izlemesi ile kitaba dönüştürdüğünü ve  iş ve yaşam hayatından konuları ve tavsiyelerde bulunarak Zor Değil ‘dedi.
Söyleşinin ardından Cumhuriyetin 100 Yılına özel Çanakkale ve Yiğidim Aslanım Türküleri ile okurlarına supriz yapan Çakır  daha sonra kitabınnı imzalayarak okulurları ile bol bol sohbet etti.
DSC 2497 DSC 2501 DSC 2514 DSC 2516 DSC 2519 DSC 2526 DSC 2532 scaled DSC 2535 DSC 2542 DSC 2557 DSC 2561 DSC 2567
Yaşam herkes için türlü zorluklarla baş etmesi gereken bir yolculuk. Bu zorluklar bazen çok yıkıcı süreçlerden geçmemizi gerektirebilir, sahip olduğumuzu düşündüğümüz her şey bir anda yok olabilir, kendimizi sıfırdan inşa etmek zorunda kalabiliriz. Ünlü filozof Nietzsche’nin de dediği gibi: “Her şey gider, her şey geri gelir, bitimsizce döner varlık çarkı. Her şey ölür, her şey yine çiçeklenir; bitimsizce sürer varlık yılı.” 

 

Peki, bütün bu yıkımlar ve yeniden doğumlar döngüsünde her seferinde sıfırdan başlamak zorunda olmayabilir miyiz? Yaşamın farklı alanlarındaki türlü zorlukların üstesinden gelebilmiş kişilerin sözlerinin işaret ettiği yerlere yönelerek aynı hataları yapmaktan kurtulabilir miyiz? Bazı kazanımları elde etmek için bedel ödemek yerine bu bedelleri ödemiş kişilerin yaşamından feyz alabilir miyiz? 

 

İşte bu kitapta Recai Çakır tam da bunu yapıyor. Kendisini okuyan, takip eden herkes için karanlığın ortasında bir fener yakıyor ve yaptığı hataları, ödediği bedelleri açık yüreklilikle paylaşıyor. Başka kimse bu hatalar yüzünden bedel ödemesin diye… 

 

Zor Değil, hayatını değiştirmek isteyen fakat nereden başlayacağını bilemeyen, geçmişin pişmanlıkları içinde takılıp kalmış, yaşamın sonsuz ve sınırsız olasılıklarını fark edemeyecek kadar yorgun herkes için umut ışığı olmaya geliyor. 

 

“Başarmak, kazanmak, mutlu olmak, umudu beslemek ve itibarlı bir duruşla yaşamak ZOR DEĞİL…” 

 

Recai Çakır’ın yazdığı Zor Değil Destek Yayınları’ndan çıktı. 

 

Bu kitabın telif gelirleri, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlanmıştır. 

 

Arka Kapak Yazısı: 

 

“NE ZAMAN KENDİNİ SIKIŞMIŞ VE KARANLIKTA HİSSEDERSEN BİL Kİ GÜÇLÜ BİR DÖNÜŞÜMÜN İÇİNDESİN.” 

 

Üzüm, şarap yapılmak için ezilir. Elmas, basınçla oluşur. Zeytin, yağını bırakması için sıkıştırılır. Tohumlar ise karanlıkta filizlenir. Zorluklar mükemmel öğretmenlerdir, yaşadığın bir zorlukta üzerine yönelmiş bir güç vardır ve seni tam da o yerden güçlendirmeye çalışıyordur. 

Dışarıdan görülen süslü vitrinler çoğunlukla bir aldatmacadır. Kimse dizlerini kanatmadan inşa edememiştir kendini, emek vardır, çaba vardır elbette ama zor değil… 

Yeteri kadar hata yapmışsan hayatta ve pişmanlıklarından ders almışsan, üstüne mutsuzluğu ve yokluğu da tatmışsan artık usta bir kaptan sayılabilirsin. 

Unutma bu dünya en çok zorlandığın yerden güçlenmeni isteyen bir yer ve sen “Hikâyemi bu şekilde yazmayacağım!” deme gücüne sahipsin. Güçlenmek de, büyümek de, derinleşmek de zor değil… 

Bolca bedel ödenmiş bir hayattan dersler bekliyor seni bu kitapta. Yanılsamalardan, yanlış hedeflerden, tuzaklardan, hırstan, tembellikten, denge kaybından ve anlamsızlıktan arınman için unutmaman gereken 10 dersi dinlemeye hazır mısın? 

Eser Adı: Zor değil 

Yazar Adı: Recai Çakır 

Yayınevi: Destek Yayınları 

Türü: Kişisel Gelişim 

Sayfa Sayısı: 160 

Beğendim
Alkış
Sevdim
Beğenmedim
Kızgın

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Recai Çakır Zor Değil Kitabını Söyleşi Ve Imza Gününde Okurları Ile Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.