1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Dr.Aslıhan DEMİR’e Uluslararası Birincilik Ödülü

Dr.Aslıhan DEMİR’e Uluslararası Birincilik Ödülü

featured

Psikiyarti Uzmanımız Dr.Aslıhan DEMİR’e Uluslararası Birincilik Ödülü
Kurumumuz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Aslıhan DEMİR 22/25.10.2023 tarihinde Antalaya’da düzenlenen “14.Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresinde” Depresyon Hastalarında Kranial Fonksiyonel MRG, çekimleriyle gerçekleştirdiği çalışmanın sonuçlarını paylaşan Uzm.Dr.Aslıhan DEMİR, yapmış olduğu sunumu ile Uluslararası araştırma bildirileri içerisinde birinciliğe layık görülmüştür.
Uzm. Dr.Aslıhan DEMİR’e ödülü Klinik Psikofarmakolojin Derneğinin Uluslararası 2023 Dönem Başkanı Prof.Dr.Xin Min Lİ tarafından takdim edilmiştir.
Kongreden dönen uzmanımızı Başhekim Prof.Dr.Turhan TOGAN , makamında kabul ederek elde ettiği ululararası akademik başarısı için tebrik etti. “Genç hekimlerimizin meslek yaşamları boyunca akademik çalışmalarda bulunması, toplumsal fayda ve psikiyatri bilimine katkılarıyla ödüle layık görülmeleri çok onore edici ve motivasyon arttırıcı. Hekimimizin yolun açık, başarıları daim olsun” dedi.
Ziyarette Uzm. Dr. Aslıhan DEMİR, Başhekim TOGAN’a iyi dilekleri için teşekkür etti.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Dr.Aslıhan DEMİR’e Uluslararası Birincilik Ödülü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.