1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Milas’ta AK Partiye’ye 5 aday

Milas’ta AK Partiye’ye 5 aday

featured

Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, bazı yeni yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan aday adayı Durmuş Özdemir ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Parti çalışmaları, seçim süreci ve Milas’a yapılan – yapılamayan çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Çelik, “Önceliğin ideoloji ve partilere değil, Milas’a yapılacak hizmetlere vermesi gerekiyor. Bütün kimliklerimizin ötesinde biz Milaslıyız. Milas’a hizmet ana eksenimizdir” dedi. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili başlatılan başvuru sürecinin Ak Parti adına 22 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini ifade eden Başkan Çelik, Milas’ta belediye başkanlığı için aday adayı sayısının şu ana kadar 5 kişi olduğunu söyledi.

Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecinin 22 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini, resmi olarak partiye adaylık başvurunda bulunan 5 kişinin olduğunu belirten Başkan Çelik; “İlk resmi adaylık başvurusu yapan Durmuş Özdemir oldu. Akabinde Hürol Önder, Mehmet Yavuz Demir, muhtemelen yarın da 2019’daki belediye başkan adayımız Barış Saylak’ın resmi adaylık başvurusunu duyacağız. Bunun yanında bir de imam olarak ilçemizde görev yapan bir isim var. Aday adaylığı düşündüğünü bizlere iletti. Şu ana kadar mevcut 5 aday adayı görülüyor.” dedi.lçemizde anket çalışması yaptırdıklarını da dile getiren Başkan Çelik, yapılan anket sonuçlarına göre Milas’ta yaşayanların mevcut belediye yönetiminden memnun olmadığını ortaya koyduğunu söyledi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Milas’ta AK Partiye’ye 5 aday
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.