1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ev sahibi evi boşaltması için kiracısını tehdit ve darp edip elektriğini kesti

Ev sahibi evi boşaltması için kiracısını tehdit ve darp edip elektriğini kesti

featured

Bodrum’da artan kiralar ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirirken daha fazla kiraya vermek için eski kiracılarına çeşitli yollardan çıkarmak için yöntem arayan mahkemelik ve karakolluk olan ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olayda karısını darp edip tehdit ederek elektriğini kesti  4 gündür karanlıkta kalan 2 çocuk annesi çareyi sesini duyurmak için basına

başvurdu. İslamhaneleri mahallesinde yaşayan kiracı 2 çocuk annesi haber merkezimizi arayarak yardım istedi.
İsmini vermek istemeyen N.D  ev sahibim evden çıkma için beni tehdit etti. Oğlumu darp edip elektriğimi kesti 4 gündür karanlıktayız hayatımız tehlike altında hergün tehdit şiddet uyguluyor. savcılık ve karakola gidip suç duyurusunda bulundu. Oğlumu darp etti her türlü belge elimizde yardım beklediğini dile getirerek yaşanan olayı anlattı.
Bizim ev sahibimizle sıkıntımız var sözlü taciz şiddet   hakaret tehdit
Ediliyoruz Evden çıkmıyoruz diye Oğlumu darp etti. Elektriğimizi kesip biz günlerce karanlıkta bırakta savcılığa suç duyurusunda bulundum ,Karakola gidip şikayetçi oldum hastaneden darp raporu aldım canımız tehlikede Can güvencemiz yok jandarmaya gittik savcılığa gittik şikayette bulunduk yinede karanlıktayız diyerek yardım talebinde bulundu.
0x0 1700558929535 2
Açıklamalarda bulunan 2 çocuk annesi ben eşimden boşandım iki çocuğum ile yaşıyorum.Ev sahibim beni evden çıkartmak istiyor bizde kendi bütçenize göre ev bulamadık  oğlumu öldürmekle tehdit ediyor.
Sözlü taciz iftira tehdit 2 aydır jandarma savcıya suç duyurusunda bulundum ne oğlumun ne kızımın ve benim can güvencemiz olmadığını söyledim ama kimse birşey yapmadı 14/11/ 2023 günü elektriklerimizi panodan kestiler şuan karanlıktayız aynı gün yine jandarmaya gittik ifade ve tutanak tutturduk ama eve geldikten sonra ev sahibimiz Muhsin Bilmez eşi olan feruz bilmez  ve bacanağı olan erkan bey bizi tahrik ve sözlü küfür hakaret ve oğlumu ölümle tehdit ederek darp etti oğlumu hastaneden darp raporu aldık bunların hepsini video kaydınızı var elimizde.
Bize başka çare bırakmadılar medyaya başvurmak zorunda kaldım.Çaresiz bir anneyim.Biz bu evi 2 yıllık tuttuk şubat ayında ama onlar bizi 6 ay demeden çıkın evimizden oğlum  girecek diyerekten tehdit sözlü taciz iftiralar edip her gün rahatsız ettiler bizde hak hukuk var devletimiz var diyerek şikayette bulunduk..
Can güvenliğimiz yok her gün kapıma gelecekler diye korkuyla yaşıyoruz.3 gündür karanlıktayız.
 Darp edildiği günkü video kaydımız var
Tehdit darp küfür edilerek üstümüze yürüdü
Cumhurbaşkanımızın bizi duymasını istiyoruz
Evlerinde usulsüz kaçak elektrik kullanıyor evini kiraya verdi bizim kat sırf devlete vergi vermemek için kontrat yapmadı biz ilk girdiğimizde uyardık ama konut yapalım diye bize gerek yok dedi geçiştirdi. Hayatımız Tehlikede Lütfen sesimizi duyun diyerek çağrıda bulundu.
kendileri gece gündüz elektirikleri var sadece orta katın kestiler 10 oldu karanlıktayız liseye giden kızım ders bile çalışamıyor 2 gün önce yine jandarmalık olduk jandarmada bunlardan yana taraf tutuyor onlarda bişey yapmadı zabıta ekipleri geldi evi kaçakmış elektirik aboneliğini alamıyorlar kaçak kullanılmış bugüne kadar ama Muhsin Bilmez halen kullanıyor yan tarafındakı komşu suda kaçak elektrik satıyor bunlara halan can güvencemiz yok bodrumda adalet işlemiyor 15/10/2023 şikayette bulunduk ama bomboş nerde bu yetkililer 3 kez cimere şikayette bulunduk yine yok.
Sayın Cumhurbaşkanlığına
Ben N  D kirada oturduğum evden ev sahibimiz M B  ve eşi  f . B bizi mazeretsiz evden çıkartmaya çalışıyor 02/02/2023 tarihnde islamhanesinde fevruz Bilmez adlı kişinin evinde 9 aydır kiracısı olarak oturmaktayız evsahibimiz bizim hayatımızı çok zor duruma soktu gerçekten zor durumdayız 2 yıllık kiralamış olduğumuz evde şuan 9 Aydır bu adreste oturuyorum 3 aydır sözlü taciz iftira atarak tehdit ederek evden çıkartmaya çalışıyor ,15/10/2023 tarihinde evsahibi  yine oğlumu arayarak evimi boşalt yoksa seni öldüreceğim elimi senin kanın buluşacak diyerek tehdit etti aynı gün eşi olan   Ben işteiken müşterimin evini temizlerken beni aradı bağırıp çağırıp takrik edici hakaretler eden evsahibi  adlı kişi oğlunun kocam bugün öldürecek diyerek tehdit etti bende akyarlar jandarmasına oğlumla giderek şikayette bulunacağım söyledim ve şikayette bulundum ertesi gün elektiriklerimizi kestiler biz yine jandarmaya gidip şikayette bulunduk tam bu bir hafta karakola gittik ifade verdik huzursuz etmeye devam ettiler bizi 14/11/2023 tarihinde evsahibi M  B  yine elektirikleri panodan tamamen kaldırdı biz yine jandarmaya gidip şikayette bulunduk tam eve geldik altkomsumuz olan Muhsin Bilmezin bacanağı erkan bey bize bağırıp çağırıp sesini yükseltip ortalık karıştı oğlum M. B  elektirik panosuna bak.mak için alt katın dış cephe de olan elektrik kutusuna bakarken alt katta oturan erkan beyin kızı Yeşim oğlumu gizlice video çekerken oğlum gördü oğlum saklı çekmene gerek yok şuan senin yaptığın yasal değil sor ben saten izin verirdim deyince erkan bey biz suçluymuşuz gibi sesini yükseltip bağırıp çağırıp üstüne yürüdü oğlumun o esnada evsahibimiz olan   eşi  z koşa koşa gelip üzerimize gelmeye başladılar onlar 6 /7 kişi biz 3 kişi bize ev sahibimiz bağırıp çağırıp oğlumun üstüne yürüyerek yakasından tuttu senin kanın benim elimde olacak diyerek tarp etti tehdit etti küfür etmeye başladı zor araya girdik biz jakyarlar jandarmayı aradık onlar geldi durumu anlatık ve hastaneye gittik tarp raporu aldık jandarmaya giderek tekrar ifade verdik şuanda elektrik ve suyumuz yok 4 gün oldu karanlıktayız cumhurbaşkanımıza burda sesleniyorum bizim can güvencemiz yok bizi öldürseler kimse görmeyecek bize bieş olursa önce ev sahibimiz M  B  ve eşi  ondan sonrada akyarlar jandarması sorumludur yine söylüyorum can güvenliğimiz yok. ben 7 yıldır tek başına 2 çocuklarımla birlikte yaşayorum hayat mücadelesi veriyorum eşimden ayrıldım ama çocuklarım için mücadele ediyorum ayakta yım bodrum adliyede savcılığa şikayet ettik akyarlar jandarmasına oğlumla giderek şikayette bulunduk ama konun işlemiyor burda 4 günoldu halen karanlıkta ve susuz evde yaşayoruz kimse yokmu sesimizi duyacak böyle ev sahibi olan kişilere dur diyecek kimse kalmadımı nerde devletimiz bizede sahip çıkacak kimse yokmu fakiriz paramız yok diyemi böyleyizbenim gibikaç kisi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ev sahibi evi boşaltması için kiracısını tehdit ve darp edip elektriğini kesti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.