1. Haberler
  2. Muğla
  3. Zabıta Komiseri 1 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti

Zabıta Komiseri 1 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti

featured

Muğla’ Marmaris ‘de, geçtiğimiz yıl meydana gelen bir motosiklet kazasında ağır yaralanan Milaslı Zabıta Komiseri Durali Çetin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

02 Kasım 2022 tarihinde, Marmaris Atatürk Caddesinde meydana gelen kazada, Durali Çetin kontrolünü kaybettiği motosikletiyle kaza yaptı. Çetin, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Marmaris’teki bir özel hastaneye, daha sonra ise Muğla Sıtkı Koçman Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazada, kalça ve bacak kırıkları ile kafa travması geçiren Çetin, bir yıldır hastanede tedavi altındaydı. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, Çetin’in sağlık durumu sürekli olarak izlendi ancak yaşanan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Durali Çetin, Milas  Bağdamları Mahallesi’nde sevilen bir simaydı, Marmaris Belediyesi’nde zabıta komiseri olarak görev yapıyordu.

 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Zabıta Komiseri 1 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.