1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da fırtına ve lodos sahildeki işletmelere zarar verdi

Bodrum’da fırtına ve lodos sahildeki işletmelere zarar verdi

featured
default

Bodrum’da  bu sabaha karşı 03.00 sıralarında başlaşan şiddetli lodos şehir merkez ile yarımadanın güneyinde kalan Bitez, Gümbet Ortakent’de kabus yaşattı.

 

 

Fırtınada lüks motor yatlar ve balıkçı teknelere demir tarayarak karaya sürüklendi. Sabah erken saatlerden itibaren kaptanlar ve denizciler teknelerini kurtarmak için liman ve koylara akın etti.Onlarca tekne battı, limanlarda bulunan bazı yatlarda hasar oluştu. Bodrum- Datça, Datça- Bodrum, Bodrum- İstanköy- İstanköy Bodrum feribot seferleri iptal edildi. Çatılardaki güneş enerjileri zarar gördü.

 

 

İlçenin şehir merkezindeki Kumbahçe sahilinde bulunan onlarca otel , kafe ve restoranın masa sandalyeleri denize sürüklendi. Esnaf erken saatlerden itibaren zarar gören malzemelerini denizden toplarken yaklaşık 60 kilometre hızla esen rüzgarla gelen 5 metre yüksekliğindeki dalgalar sahildeki restoranların camlarını kırarak içeriye girdi. Bir restoran ve eğlence merkezinin işletmecisi Yusuf Gülçiçek “Sabah 04.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ile birlikte Dalgalar camları kırarak içeri girdi, kullanabilecek malzeme kalmadı, sahil kenarında olupta maddi zarara uğramayan esnaf yok, işyerini yenilemekten başka çaremiz yok” dedi.

Bodrum belediyesi ekipleri  dalgaların getirdiği kumlarla dönen Cumhuriyet Caddesi’nde temizliğe başladı.

 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da fırtına ve lodos sahildeki işletmelere zarar verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.