1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ahmet Aras yeniden adaylığı açıkladı

Ahmet Aras yeniden adaylığı açıkladı

featured

Bodrum Belediye Başkanlığı için CHP ilçe teşkilatına tam 24 kişi müracaat etti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta bugün miting gibi bir müracaat töreni yaptı. Aras “Bodrum’un 40 yıllık kronik sorunlarını çözmek ve tamamlamak için bir 5 yıl daha istiyorum, bunu CHP çatısı altında gerçekleştirmekten gurur duyuyorum, ayrıca başkanlık için müracaat eden tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanlığı için CHP ilçe örgütüne aday adayı başvurularının yarın tamamlanması bekleniyor. Bugüne kadar tam 24 kişi aday adaylığı için müracaatını yaptı.

BASIN MENSUBUNA “BASINA YASAK” DİYE BAĞIRAN KADIN SEKRETER GERGİNLİK YARATTI, BU NASIL BİR USLUP

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bugün miting gibi bir törenle CHP İlçe Teşkilatı’na adaylık başvurusunu yaptı. Yanında nişanlısı Esra Batıbay ve babası Şevket Aras ile birlikte gelen Ahmet Aras dilekçesini İlçe Başkanı Tuna Işın’a verdi. Dilekçenin alınması sırasında fotoğraf çekimi için içeri girmek isiteyen basın mensubuna CHP İlçe Teşkilatı İlçe Sekreteri Nergiz Karakaya’nın “BASIN YASAK” diyerek bağırması şaşkınlık ve şok etkisi yarattı. Basın mensupları ise “Bu kadın sekreter Ahmet Aras’ğın ve CHP ilçe teşkilatında 5 yıldır basına ve insanlara nasıl davranılacağını öğrenemediysebu kendisinin sorunu. Basının çekmemesi gereken yerler varsa bu konuda ya önceden bilgi verilir, yada uygun bir dille, dilekçe verilme sırasında fotoğraf alınmayacak, denilir.Yüksek sesle bağırmak kapıyı suratına kapatmak ne demek. BU NASIL BİR ÜSLUP.. CHP bunlardan ötürü oldukça zarar görüyor” dediler.

CHP BODRUM’DA ADAY ADAYI ZENGİNİ

Çarşı Mahallesi’ndeki CHP İlçe binası önünde Aras’ın desteklemek için yaklaşık bin kişilik bir vatandaş topluluğu toplandı. CHP İlçe Başkanlığı’na bugüne kadar 24 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığı belirtildi. İlçe Başkanı Işın yaptığı açıklamada “ Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday çok diyorlar Bodrum için u Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasi anlayışını gösterir ne kadar güçlü olduğumuzu gösterir. Biz İlçe Örgütü olarak her adayımıza eşit davranacağız eşit yaklaşacağız. Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını seçimle belirler” dedi

YAPILAMAYANLARI YAPMAK İÇİN 5 YIL DAHA İSTİYORUM

Ahmet Aras ise yaptığı açıklamada Bodrum’un uzun yıllar biriken sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını büyük bir bölümünü tamamladıklarını ve eksik kalanları tamamlamak için bir 5 yıla daha ihtiyaç duyduklarını belirterek “CHP ilçe teşkilatı ile birlikte Bodrum’da çok güzel işler yaptık yapmaya devam edeceğiz, dahada güçlendik. Bu gücümüzü Bodrum’dan bir kadın milletvekili ve parti meclisine genç bir arkadaşımızı kazandırarak gösterdik. Bodrum’un kronik altyapı sorununa kalıcı çözüm getirmek için gereken o ilk adımı cesaretle attık. Arıtma Tesisleri, Atık Su ve Kanalizasyon Hatları için büyük yatırımları Turizm Bakanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte gerçekleştirdik. Tüm bunlar üreten emek ile mümkündür. Biz sosyal demokratlar için emek en yüce değerdir. İmzacısı olduğumuz toplu sözleşmeler ve politika metinleri ile Bodrum’a beraber hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımın haklarını korumak ve teslim etmek benim öncelikli vazifelerimden biridir.Genç, dinamik ve güler yüzlü bir kadro ile Bodrum’a dokundum ve dokunmaya devam edeceğim. Kolay ulaşılır, şeffaf ve ilkeli bir Belediye Başkanı oldum ve olacağım” dedi.

YÜRÜNECEK YOLUMUZ YAPACAK İŞLERİMİZ VAR

Aras açıklamalarının sonunda iseYürünecek yolumuz, bizden sonra geleceklere bu temiz, yeşil cenneti bırakmak için yapılacak işlerimiz var. Onuruyla geçinebileceği iş bulmakta zorlanan gencin deresini, tarlasını kaybetme korkusu karşısında yaşam mücadelesi veren köylünün torunu ile karşılaşmaktan çekinen emeklinin toplumsal statüsünü kaybetmeye zorlanan kadınların geleceği ipotek altına alınan çocukların çıkış yolu sosyal demokrasinin yerelde iktidarını sürdürmesidir. Ülkemizin ve kentimizin dar boğazdan geçtiği bu günlerde, yerel demokrasi örneği Bodrum Belediyesini, bilgi ve deneyimimiz ile onurlu bir geleceğe hep birlikte taşıyalım. Ayrıca başkanlık için müracaat eden tüm arkadaşlarımızı canı gönülden

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ahmet Aras yeniden adaylığı açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.