1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Gitmem gerekti”ye beğeni artıyor

Gitmem gerekti”ye beğeni artıyor

featured

Bodrum’da yaşayan genç sanatçı Yiğit Arat’ın arkadaşı Şevket Güngör ile yazdığı ve müziği kendine ait şarkısı “Gitmem Gerekti” beğeni topluyor. Şarkının dijital platformlarda yayınlanan klibine de ilgi her geçen gün artıyor.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı Şan Programı mezunu Yiğit Arat, 2105’de Rising Star Türkiye yarışmasında üçüncü olmuştu. Bodrum ve İstanbul’da bazı eğlence eglence merkezlerinde sahneleri devam eden Arat, klibinin yayınlanmasının ardından şarkıyı ilk kez Soso Bodrum sahnesinde seslendirdi. Sosyal sorumluluk projeleri ile de bilinen Pınar Seli ile aynı sahneyi paylaşan Arat,performası ile beğeni topladı. Daha önce “Son Veda” isimli teklisi bulunan Ortaca ilçesi doğumlu genç sanatçı, istemeden bir vazgeçmeyi konu alan şarkıyla ilgili “Ağlaya ağlaya da olsa gitmem gerekti. Herkesin vardır gitmesi gereken bir yer ve ben gitmem gereken yeri anlattım.” dedi.
Yaklaşık 9 yıldır Midtown AVM’de etkinliklerde orkestra eşliğinde solist olarak sahneye çıkan Yiğit Arat’ın bu şarkıyla daha da tanınması ve dinleyici kitlesinin artması bekleniyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Gitmem gerekti”ye beğeni artıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.