1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Can Atalay için sembolik Adalet duvarı oluşturuldu

Can Atalay için sembolik Adalet duvarı oluşturuldu

featured

Türkiye İşçi Partisi Bodrum ilçe örgütü bugün öğle saatlerinde Belediye Meydanı’nda yaptığı eylemde sembolik Adalet Duvarı oluşturdu. İlçe Başkanı Barkın Kurt “Hak hukuk adalet diyen vatandaşlarımızın söylemek istedikleri haykırmak istediklerini yazarak Adalet Duvarına asmalarını istedik ve burada sergileyerek herkesin görmesini sağlıyoruz. Umutsuz değiliz Can çıkacak, biz haklıyız haklılar en sonunda kazanır Biz de kazanacağız” dedi.

Türkiye İşçi Partisi Bodrum ilçe örgütü bugün öğle saatlerinde Belediye Meydanı’nda yaptığı eylemde sembolik Adalet Duvarı oluşturdu. İşçi partililer iki ağaç arasına gerdikleri iplere üzerlerinde yazılar olan döviz ve kağıtları asarak sembolik “Adalet Duvarı” Oluşturdu.
Eylem ve basın açıklamasına katılanlar kağıtlara üzerinde Adalet olmayan yerde kargaşa olur, Adalete güven azaldı, Adalet gelsin ve huzuru getirsin istiyorum, Adalet yok ki tek adam var, Var olmak için gerçek adaleti savunmak lazım, Haksızlar haklı olmuş, Adalet satılıksa satılan yerden gidip alalım, yazarak temsili Adalet Duvarı’nın üzerine astılar.
CAN ÇIKACAK ADALET KAZANACAK
Tip bodrum İlçe Başkanı Barkın Kurt yaptığı açıklamada “Bugünkü eylemimiz Adalet Duvarı, yurttaşlarımızın, duyarlı vatandaşlarımızın, hak hukuk adalet diyen vatandaşlarımızın söylemek istedikleri haykırmak istediklerini yazarak Adalet Duvarına asmalarını istedik ve burada sergileyerek herkesin görmesini sağlıyoruz. Umutsuz değiliz Can çıkacak, biz haklıyız haklılar en sonunda kazanır Biz de kazanacağız” diyerek açıklamasını tamamladı. Eylem sonunda partililer meydandan sessizce dağıldı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Can Atalay için sembolik Adalet duvarı oluşturuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.