1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’a 24 saatte 10 bin araç giriş yaptı,

Bodrum’a 24 saatte 10 bin araç giriş yaptı,

featured
Bodrum’a 24 saatte 10 bin araç giriş yaptı, güvenlik güçleri alarma geçti

 

 Bodrum ‘da yeni yıl tatili için gelenler otelleri doldurdu. Turistik ilçeye son 24 saat içinde 10 bin araç girişi oldu, emniyet Güvenlik güçleri alarma geçti. Yerli turistleri Bodrum girişinde karşılayan Kaymakam Mustafa Çit yaptığı açıklamada yurdun dört bir yanından Bodrum’a gelen konuklarımızın güvenliği için rahat ve huzur dolu bir yılbaşı tatili geçirmeleri için her türlü önlemi aldık dedi. İlçeye girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Bodrum’da yılbaşına sayılı saatler kala kentte denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda, polis ve jandarma ekipleri tarafından hem Güvercinlik hem de Torba Uygulama Noktasında denetimler gerçekleştirildi. Denetimlere Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Raşit Gödelek katıldı. Denetimlerde bomba arama köpeği tarafından araçlara yönelik inceleme yapıldı. Ekiplerce sürücülere trafik sorgusu yapılırken asayiş yönünden de sorgulamalar yapıldı. Kaymakam Çit, tatil için Bodrum’a gelen vatandaşların yeni yılını kutladı.

 

Bodrum'a 24 saatte 10 bin araç giriş yaptı, güvenlik güçleri alarma geçti

Bodrum’da yeni yıl yoğunluğu başladı son 24 saat içerisinde turistik ilçe 10 bin aracın giriş yaptığı belirtildi. Bodrum girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

KAYMAKAM ÇİT BODRUM GİRİŞİNDE YERLİ TURİSTLERİ KARŞILADI

Bodrum’a 5 kilometre mesafedeki Torba Polis Uygulama noktasında bugün ilçeye gelen yerli turistleri İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak iele birlikte karşılayan ve hoş geldin diyen Kaymakam Çit konuklarla tek tek ilgilendi. Turistlerle sohbet etti.

9585658

Kaymakam Çit  yaptığı açıklamada “Emniyet, sahil güvenlik ve jandarma ekiplerimiz toplam 492 personel 79 araç ve 9 sahil güvenlik botu, bomba arama ve uyuşturucu arama köpeklerimiz ve 94 zabıtamız ile gerekli tüm önlemleri aldı. Bodrum’a yeni yıl için gelenler huzurlu ve güvenli biçimde tatillerini geçirmeleri için her türlü önleme aldık. Özellikle yurdun farklı bölgelerinden gelen konuklarımıza hoş geldin diyoruz” dedi.

Adsiz2224

4ad7fb13 d0f9 4c4e 9006 dc1894a55112 e1703952599264

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’a 24 saatte 10 bin araç giriş yaptı,
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.