1. Haberler
  2. Bodrum
  3. CHP PM toplantısı önümüzdeki hafta yapılması bekleniliyor

CHP PM toplantısı önümüzdeki hafta yapılması bekleniliyor

featured

aliozturk banner2

Bugün yapılması beklenilen CHP Parti Meclisi toplantısı iptal edildi.
Genel merkez kaynaklarından edinilen bilgilere göre; PM toplantısının önümüzdeki hafta yapılması bekleniliyor.

CHP’de aday belirleme çalışmaları tartışmaların gölgesinde sürüyor. Şu ana kadar 13’ü Büyükşehir, 595 seçim çevresinde isimler belli oldu.

Aday düğümünün henüz çözülemediği illerin başında ise İzmir ve Antalya Muğla  geliyor. Başta Muğla Büyükşehir olmak üzere ilçelerde adaylar merakla bekleniyor.

İzmir için Genel Başkan Özgür Özel’in talimatıyla milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden bir heyet oluşturulmuştu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 2,5 ay kala, siyasi partiler de aday belirleme süreçlerini hızlandırdı. 7 Ocak’ta İstanbul adayı olarak Murat Kurum’u açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) yarın Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 17’si büyükşehir 48 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. AKP’nin Ankara Büyükşehir için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u, İzmir Büyükşehir için de Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı aday göstermesi bekleniyor.

CHP, 22 Ocak’ta 200 dolayında daha belediye başkan adayını açıklamaya hazırlanıyor. Ankara ve İstanbul adaylarını hala belirlemeyen İYİ Parti ise bu illerin adayını en sona bırakma eğiliminde.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
CHP PM toplantısı önümüzdeki hafta yapılması bekleniliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.