1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Horoz dönüştürecek kumar oynatanlara baskın

Horoz dönüştürecek kumar oynatanlara baskın

featured

 Muğla Hayvanları, Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği’ne yapılan baskında, horoz dövüştüren ve kumar oynayan 54 kişiye 346 bin 950 TL ceza kesildi. Dövüştürülen 9 yaralı horoz ise Muğla Hayvan Barınağı’na teslim edildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesinde faaliyet gösteren bir dernekte horoz dövüşü düzenlendiği bilgisinin alınması üzerine JASAT Timleri, HAYDİ Timi ve Menteşe İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından 12 Ocak 2024 günü saat 23.00 sıralarında bahse konu dernekte arama faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan arama sonucu; horoz dövüşü organizasyonunu düzenleyen (1) şahıs hakkında “kumar oynanması için yer / imkan sağlama ve imar kanununa muhalefet” suçlarından, horoz sahibi (2) şahıs hakkında “5199 sayılı hayvanları koruma kanuna muhalefet” suçundan adli işlem başlatılmış, horoz dövüşü ile ilgili kumar oynayan (54) şahıs hakkında “5326 S.K. madde 34 gereğince (hayvan dövüştürmek suretiyle kumar oynamak)” toplam (346.950) TL idari para cezası kesilmiştir.

. Ele geçirilen (9) adet yaralı horoz Muğla Hayvan Barınağına teslim edilmiştir.Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak
5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet
5326 SKM. (Hayvan Dönüştürmek Suretiyle Kumar Oynamak)
İmar Kanununa Muhalefet

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Horoz dönüştürecek kumar oynatanlara baskın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.