1. Haberler
  2. Muğla
  3. Tarihi eser operasyonu 3 gözaltı

Tarihi eser operasyonu 3 gözaltı

featured

 

Gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda Antik Roma Dönemi’ne ait eserler ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Yatağan İlçesi’nde yaşayan   81 yaşındaki S.Y., 68 yaşındaki M.D. ve 72 yaşındaki H.G.  isimli şahısların evlerine operasyon yapıldı . Yapılan operasyonda Antik Roma dönemine ait Tarihi Eserler el geçirildi.EVlerde ve evlerin ahırlarında yapılan aramalarda yaklaşık 1500-2000 yıllık olrduğu değerlendirilen vce Antik Roma Dönemi’ne ait            (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 60×40 boyutlarında sütun, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 55×40 boyutlarında sütun, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 40×20 boyutlarında sütun, (2) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 30×40 boyutlarında sütun, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 30×40 boyutlarında üzerinde motif bulunan sütun parçası, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 30×25 boyutlarında üzerinde motif bulunan sütun parçası, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 50×40 boyutlarında üzerinde motif bulunan sütun parçası, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 70×50 boyutlarında üzerinde motif bulunan yapı parçası, (1) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 40×30 boyutlarında üzerinde motif bulunan yapı parçası, (2) Antik Roma ve Bizans dönemine ait 60×40 boyutlarında sütun parçası ele geçirildi.

Gözaltına alınan üç kişi Yatağan İlçe Jandarma Karakolu’na götürüldü. Üç kişinin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tarihi eser operasyonu 3 gözaltı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.