1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum CHP ‘den Meclis üye listesi Açıklaması

Bodrum CHP ‘den Meclis üye listesi Açıklaması

featured
CHP Bodrum Meclis üyeliği listesinin basına yansıyan haberlere ilişkin  İlçe Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.FB IMG 1708107846308

chpnin bodrum belediye meclis uye listesi ortaya cikti listedeki alevi ifadesi tepki cekti otpm

Yayınlanan Haberde

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde krizler yaşanmaya devam ediyor. Krizlerin bu sefer ki adresi Muğla’nın Bodrum ilçesi oldu. CHP’nin Tamer Mandalinci’yi aday gösterdiği Bodrum’da, belediye meclis üye listesi basına sızdı.

Basına yansıya listede Mandalinci’nin kontejan adaylarının; Uğur İlhamı Özden, Eray Karabağlı ve Kemal Özsarsılmaz olduğu görüldü. CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan, aday gösterilmediği için partiden istifa edip ardından tekrar geri dönen Volkan İlgüz’ün ise 18. sıradan aday gösterilmesi dikkat çekti.

Listede dikkat çeken bir diğer ayrıntı da 15. sıraya herhangi bir isim belirtilmeden “Alevi” yazılması oldu. CHP üyeleri tarafından tepki çeken bu ayrıntı, CHP’de yaşanan “Aleviler” tasfiye ediliyor, tartışmalarını da yeniden gündeme getirdi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum CHP ‘den Meclis üye listesi Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.