1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Akyarlar’da cinayet işlendi.

Akyarlar’da cinayet işlendi.

featured
Akyarlar Karaincir Nihal Pansiyon otoparkında (pansiyonun köpeği de maalesef dün akşamki katliamda öldürüldü)Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu oalyıkınadı
Dün akşam saatlerinde tarafımıza Akyarlar Karaincir’de zehirlenme vakası olduğu ihbarı ulaştı. Jandarma, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri olay yerine giderek araştırma yaptılar. İlk belirlemelerde dört köpek, üç kedinin olay yerinde öldüğünü tespit edildi. Zehirli yiyecekten etkilenen üç köpek ve iki kedi ise müşahede altına alındı ve tedavileri halen devam ediyor. Bu sabah saatlerinde ise bölgede başka bir köpeğin daha zehirli yiyecekten etkilendiği ve can çekiştiği ihbarı ile bir köpek daha müşahede altına alındı ve durumu ağır.
Hiç kimseye zararı olmayan, yıllardır orada yaşayan, mahalleli tarafından sevilen ve her türlü bakımları yapılan masum canlılar, cani bir katil tarafından zehirli yiyecek verilerek öldürüldü.
Aramızda gezen bu katilin bir an önce bulunarak yargılanması ve en üst sınırdan ceza alması için sürecinden yakinen takipçisi olacağız.
Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Akyarlar’da cinayet işlendi.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.