1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Otomobil ile motosiklet çarpıştı kazada 25 yaşındaki genç can verdi

Otomobil ile motosiklet çarpıştı kazada 25 yaşındaki genç can verdi

featured

Bodrum’da meydana gelen kazada 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Umurça Mahallesi Dr mümtaz ataman caddesi üzerinde motorsiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motorsiklet sürücüsü 1999 doğumlu Burak Kardaş olay yerinde hayatını kaybetti.. Cenazesi savcılık talimatıyla ön otopsi işlemleri için devlet hastanesine kaldırıldı.

Doktor Mümtaz Ataman Caddesi’nde bu sabaha karşı meydana gelen kazada 25 yaşındaki Burak Kardaş kullandığı motosiklet ile karşı istikametten gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Turistik bir otelde barmenlik yaptığı öğrenilen ve turistlere pateni eli servis yaptığı için patenli barmen olarak bilinen Kardaş mesai bitiminden sonra evine dönerken kullandığı motosiklet ile karşı istikametten gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı.Kazada vatandaşlar Kardaş için sağlık ekibi çağırdı. Kardaş olay yerinde yaşamını yitirirken cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.Otomobil sürücüsü gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.Kardaş’ın cenazesinin memleketi Zonguldak’a götürüleceği belirtildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Otomobil ile motosiklet çarpıştı kazada 25 yaşındaki genç can verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.