1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da yasağa rağmen devam ediyor

Bodrum’da yasağa rağmen devam ediyor

featured

Muğla ‘nın turistik ilçelerinde inşaat yasağı başlamasına rağmen yasağa uymayan ve yarımada genelinde faaliyetlerine devam etmeleri tepki görüyor.

Her yıl turizm bölgelerinde uygulanan inşaat yasağı, Muğla’nın turistik ilçelerinde 15 Mayıs’ta başladı. Yasaklar kapsamında, ağır nakliyat, hafriyat ve harç gibi inşaat çalışmaları yapılamayacak. Sadece çevreye rahatsızlık vermeyecek küçük tadilatlar yapılabilecek. Altyapı çalışmaları ise ilgili kurumlardan izin alınarak yapılabilecek. Yasakların ise 15 Ekim’de sona ereceği belirtildi. Öte yandan inşaat yasağına uymayan bazı şantiyelerde beton dökümü başta olmak üzere inşaat çalışmalarının devam ettiği görüldü. Otel ve apart yakınlarında devam eden çalışmalar nedeniyle turizmciler duruma tepki gösterirken, inşaat çalışmalarından dolayı turistlerin rahatsız olduğu görüldü. Vatandaşlar ise bu kural herkes için geçerli yasağa uymayan ve devam eden inşaatlara ceza ve yaptırımlar uygulanmalı diyerek tepkilerini dile getirdiler

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da yasağa rağmen devam ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.