1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum FK kupa sevincini coşkuyla yaşadı

Bodrum FK kupa sevincini coşkuyla yaşadı

featured

Bodrum Futbol Kulübü 1’inci Lig Play-Off final maçında Sakaryaspor’u 3-1 mağlup etmesinin ardından taraftarı önünde kupa sevinci yaşadı. Öte yandan, yeşil-beyazlı futbolcular basın toplantısında açıklama yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir’i ıslatıp şampiyonluğu kutladı.

IMG 20240531 WA0004

Trendyol 1’inci Lig Play-Off final maçında
Bodrum FK, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada uzatmalar sonucunda Sakaryaspor’u 3-1 mağlup ederek Trendyol Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Maçın ardından yeşil-beyazlı ekip kupasını alarak büyük sevinç yaşadı. Coşkulu dakikalar yaşayan yeşil-beyazlı ekip taraftarıyla unutulmaz dakikalar yaşadı. Maçın ardından değerlendirmese bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Şu anda söyleyecek kelime bulamıyorum. Dile kolay 3 sene ve her sene play-off ve final oynadık. Geçen sene canımız çok yanmıştı, çok üzülmüştük. Bu sene yarım kalan hikaye demiştik. Bu sene o yarım kalan hikayeyi bitirdiler” dedi.

Öte yandan, Taşdemir açıklama yaptığı sırada basın toplantısını basan yeşil-beyazlı futbolcular Taşdemir’i ıslatıp şampiyonluğu kutladı.

IMG 20240531 WA0006

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum FK kupa sevincini coşkuyla yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.