1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Trafik kazasında kurtarılamadı

Trafik kazasında kurtarılamadı

featured

Milas Selimiye karayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın eski çalışanı Selami İnce yaşamını yitirdi.

Acı galeri oğlu Mustafa paylaştı.
Babamız çınarımız SELAMİ İNCE elim bir kaza sonucu vefat etmiştir mekanın cennet olsun babacım çınar ağcım benim

Kaza, Milas Selimiye Karayolunda 19 Mayıs Bulvarı üzerinde dün akşam saatlerinde yaşandı. Selami İnce yönetimindeki hafif ticari araç, Selimiye istikametine doğru ilerlediği sırada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri edildi. Kazada yaralanan sürücü İnce ve yanındaki yolcu sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın eski personeli olan Selami İnce, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Selami İnce’nin cenazesi, Milas Adilağa Camiinde ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Kafaca Mahallesi’nde toprağa verilecek

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Trafik kazasında kurtarılamadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.