1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ezberbozan Kirpik konserleri Mehmet Erdem ile devam etti

Ezberbozan Kirpik konserleri Mehmet Erdem ile devam etti

featured

Türk müziğinin sevilen sanatçısı Mehmet Erdem güçlü sesi ve sahnesi ile sahne aldığı ezberbozan Kirpik  sahnesinde Bodrumlulara  müzik ziyafeti yaşattı .

Bodrum Kirpik Bayram konserleri Mehmet Erdem ile devam etti.düzenlenen müzik şöleninde ünlü sanatçı Mehmet Erdem sahne aldı. yoğun katılımlı konsere Mehmet Erdem’in özel şarkıları renk kattı

Mehmet Erdem sahne performansı ile hayran bıraktı!

Sahneye çıktığı andan itibaren  Mehmet Erdem, geniş repertuarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Ahmet Kaya’nın unutulmaz eserlerini seslendiren Erdem, dinleyicilere anlamlı bir gece yaşattı.

Hakim Bey”, “Acıyı Sevmek Olur Mu?”, “Aşkımız Bitecek” gibi herkesçe hit olmuş parçalarının yanı sıra son albümü “Neden Böyleyiz”in de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kalarak misafirleri ziyaretçileri coşturdu.
Binlerce kişinin katıldığı konserde Mehmet Erdem’in hayranları bir yandan şarkılara eşlik ederken bir yandan da konserden fotoğraf ve video çekerek anı ölümsüzleştirdi.

. Yazın sıcak günlerinde gün boyu  Bodrum plajlarının keyfini çıkardıktan sonra hareketli akşamlara geçiş yapmak için en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alan Kirpik Bayramın 1  gününde Türk Sanat  Müziğinin güçlü seslerinden  Ayta Sözeri ağırlayarak adından söz ettirmeye başlayan Kirpik Bayramın 3 gününde Mehmet Erdem ile devam etti.

Hayata geçirdiği yeni yatırımlar kapsamında  Bodrum ile  bütünleşme amacıyla Kirpik ve Küpe markasını yenileyerek yoluna yeni isimler ile  devam eden, Bodrum’unv gözde eğlence ve  merkezi  yaz  Konserleri bu yaza damgasını vuruyor.

Bayramın 4 günü ise Deha Bilimlier sahne alacak..Farklı zevklere hitap eden  müzik seçkileriyle misafirlerine eğlenceli saatler vadeden her Kirpik, 2024 yazına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Milta Marina içerisinde yer alan ve  Bodrum’un eğlence haritasında önemli bir yere sahip olan Kirpik Şeker Bayramında olduğu gibi bu bayramda da ünlü isimlerin konserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ezberbozan Kirpik konserleri Mehmet Erdem ile devam etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.