1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bodrum Scorpios fiyatlarına çarpıcı iddialarda bulundu

Bodrum Scorpios fiyatlarına çarpıcı iddialarda bulundu

featured

Fatih Portakal susyal medya hesabından Scorpios ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu Bodrum’daki #Scorpios mekanı acayip fiyatlarıyla konuşuluyor. Örnek vereyim: 1 su 300 lira, denilene göre; 4 kişilik bir akşam yemeği alkolle birlikte 120 ila 200.000 lira arasında… Gerisini siz düşünün. . Mekanla ilgili iddiaysa sezonluk çalışanlarına anlaştıkları maaşları ödememek için sözleşme şartlarını istediği gibi değiştirdiği ve değiştirebileceği yönünde karar alması. Bana ulaşanlara şöyle teklif yapılmış: maaş(ne kadar olacağı hiç telaffuz edilmemiş. Büyük olasılık asgari ücret)+prim+servis primi. 3 kalemden oluşan bir maaş ödemesi. . Sezon başladı ve insanlar 1,5 aydır çalışıyor. Yine ulaşanlarin iddiası toplanan bahşişler verilmeyecekmis! Gerekçe olarak “scorpios kuralları gereği durumlar değişebilir ibaresi…” Muhtemelen çalışanlara bu parayı ödemeyecekler, üstüne çökecekler. Yine iddialar arasinda insanların acimasızca ve köle gibi çalıştırıldığı da var. Şaşırmam neticede insana değerin verilmediği, denetim mekanizmasınin işlemediği bir ülkede yaşıyoruz. Ama

@csgbakanligi dikkate almalı ve araştırmalı. . İki Alman’ın işlettiği mekana sık sık

@TCKulturTurizm bakanı da gidiyormuş. Bakan bey çalışanların ricası bu iddiaların araştırılmasına izin vermeniz. Bu hem kamusal hem vicdani bir sorumluluğunuz. Tabi bu iki Almanla dostluk ya da ilişki düzeyiniz tam nedir bilemem, ama çalışanların bazıları haksızlığa uğradıklarını söylüyorlarsa çağrıda bulunmak görevim. Sizin de göreviniz onların hakkinı savunmak. Değil mi bakan bey?

@MehmetNuriErsoy

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum Scorpios fiyatlarına çarpıcı iddialarda bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.