1. Haberler
  2. Etkinlikler
  3. Turgutreis Uğur Okulları’ndan Büyük Başarı!

Turgutreis Uğur Okulları’ndan Büyük Başarı!

featured

Turgutreis Uğur Okulları Kampüsü, 2024 Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) büyük bir başarıya imza attı. Kampüsün öğrencileri Efe Kaan Kantar ve Mustafa Kuzey Kaplan, sırasıyla Bodrum 1.si ve 2.si olarak önemli bir başarı elde ettiler.
Bodrum 1.si olan Efe Kaan KANTAR ve Bodrum 2.si olan Mustafa Kuzey KAPLAN akademik yeterlilikleri ve disiplinli çalışma alışkanlıkları ile bu önemli başarıyı elde ederek sadece okullarının değil, tüm Bodrum’un gurur kaynağı oldu.
Turgutreis Uğur Okulları Kampüsü’nün bu başarısının ardında, öğrencilere sunulan kaliteli eğitimin büyük rolü bulunuyor. Okulun akademik kadrosunun uzmanlığı, modern eğitim materyalleri ve kişiye özel eğitim yaklaşımları, öğrencilerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.
Okul Müdürü Burçin Çok, “Sadece 1. ve 2. olan öğrencilerimiz ile değil tüm öğrencilerimizin gösterdiği çaba ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu başarı, öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile ailelerin destekleri sayesinde elde edilmiştir. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Bodrumda ve Türkiyede aynı dereceyi paylaşan tüm öğrencileri kutluyor gözlerinden öpüyorum.
Öğrencilerin bu büyük başarıya ulaşmasında ailelerin katkısını öne çıkartmalıyız. Ailelerin çocuklarının eğitimine olan destekleri ve onları motive etme konusundaki çabaları, bu önemli başarıda büyük rol oynadı. Turgutreis Uğur Okulları olarak, tüm öğrencilerimizin ailelerine de teşekkür ediyoruz.
Turgutreis Uğur Okulları, geleceğin liderlerini yetiştirme misyonuyla öğrenci odaklı eğitim anlayışını her zaman sürdürecektir. Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettikleri başarılarla gurur duyduğumuzu ve her zaman destek olmayı sürdüreceğimizi de belirtmek isterim.” dedi.

İletişim:
Turgutreis Uğur Okulları Kampüsü
Adres: Akçaalan Mah. Piren Cad No 4 Bodrum/Muğla
Telefon: 0252 382 77 40
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: https://ugurokullari.k12.tr/mugla-turgutreis-ugur-okullari-kampusu

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Turgutreis Uğur Okulları’ndan Büyük Başarı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.