1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Cengiz Sancar ‘a önemli görev

Cengiz Sancar ‘a önemli görev

featured

Milli Yol Partisi Yonetim ve divan kurulu belirlendi Bodrum Milli Yol Partisi Belediye Başkanı Adayı engizhan Sancar Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Yardımcılığına getirildi.Genel Başkan Çayır mesajinda Milli Yol Partisi olarak, ülkemizin geleceğine yön verecek önemli bir adımı daha atmış bulunuyoruz.

Genel Başkan Remzi Çayır’ın onayıyla, partimizin yeni Başkanlık Divanı üyeleri belirlenmiştir.

Yeni divan kurulumuz, partimizin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda, milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için göreve başlamıştır.

Yeni Başkanlık Divanı üyelerimiz, ülkemizin karşı karşıya olduğu zorlukları aşmak ve halkımızın refahını artırmak için kararlılıkla çalışacaktır.

Milli Yol Partisi olarak, demokratik değerlerimize bağlı kalarak, adalet, eşitlik ve özgürlük prensipleri çerçevesinde hareket etmeye devam edeceğiz.

Bu önemli gelişmeyi kamuoyuna, teşkilatlarımıza ve tüm üyelerimize saygıyla duyururuz. Yeni divan kurulumuzun, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Milli Yol Partisi olarak, birlik ve beraberlik içinde, dahil

IMG 20240713 WA0044

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Cengiz Sancar ‘a önemli görev
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.