1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ağaca çarpan kamyonetin sürücüsü öldü

Ağaca çarpan kamyonetin sürücüsü öldü

featured

Bodrum’da , direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetiyle ağaca çarpan Hızır Ali Üncü (48), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Hızır Ali uncu Arkadaşımızı Tırafik kazasında kaybettik Allah Tüm sevenlerine sabır versin Tüm sevenlerinin başı sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel arkadaşım Nurlar içinde yat arkadaşım güzel bir dostumuzdu ve Allah Ailesine sabır versin Bugün saat 3de cenazesi kalkacak. Köyümüz sakinlerinden Hızır Ali Üncü geçirdiği trafik kazası sonucu hakka yürümüştür Allah rahmet eylesin BU GÜN SAAT 3 GİBİ KUM MEZARLIĞINA DEFN EDİLECEKTİR

Kaza, saat 03.00 sıralarında Bodrum ilçesi Kumköy Mahallesi’nde meydana geldi. Hızır Ali Üncü, kullandığı 35 GIZ 837 plakalı kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet yol kenarındaki ağaca çarptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Müdahalesi olay yerinde yapılan Üncü, ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Hızır Ali Üncü, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ağaca çarpan kamyonetin sürücüsü öldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.