1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum ‘da servis minibüsü cayır cayır yandı

Bodrum ‘da servis minibüsü cayır cayır yandı

featured

Bodrum Gümbet kavşağında servis minibüsü cayır cayır yandı.Gumbet kavşağında bir otele ait servis minibüsü seyir halinde bir anda yanmaya başladı kısa sürede büyüyen yangın minibüsü sardı söndürme çalışmaları sürüyor

Bodrum”da özel bir şirkete ait servis minibüsü alev alev yandı. Sürücü aracının yanışını yaşlı gözlerle izledi, kavşakta meydana gelen olayda faciadan dönüldü.
Gümbet Mahallesi’ndeki Kıbrıs Şehitler Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde özel bir şirketin personelini taşıyan Hüsamettin Gülgün (53) yönetimindeki 48 S 107 plakalı minibüs motor bölümünden aniden alev aldı. Gülgün minibüsü kenara çevirip 4-5 personeli indirdikten sonra yangın tüpü ile olaya müdahale etti, ancak alevler hızla büyüdü. Gümbet Kavşağı’na yakın yerde meydana gelen olayda Emin Anter Bulvarı trafiğe kapatıldı, yangına üç itfaiye aracı müdahale etti.
Yaklaşık 30 dakikada tamamen küle dönüne minibüsünün başından ayrılamayan sürücü Gülgün aracının yanışını yaşlı gözlerle izledi. Büyük şok yaşadığını belirten Gülgün “Minibüs birden alev aldı, güçlüklü durabildim, büyük şok ve üzüntü içerisindeyim, ne diyebilirim” dedi.
Kullanılamaz hale gelen minibüs yangını ile ilgili polis soruşturma başlattı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum ‘da servis minibüsü cayır cayır yandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.