1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Tayfun Eyinç son yolculuğuna uğurlandı

Tayfun Eyinç son yolculuğuna uğurlandı

featured

Kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden genç iş insanı Kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden genç iş insanı Tayfun Eyinç son yolculuğuna uğurlandı.

Aktur Ana Plajın işletmeciliğini yapan İbrahim Eyinç’in oğlu, uzun yıllar BODTO Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Deniz Eyinç’in kardeşi, iş insanı Tayfun Eyinç, kalp yetmezliği sebebyle Bodrum Acıbadem Hastesi’nde tedavi görüyordu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Tayfun Eğinç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah yaşama veda etti. Eyinç’in vefatı; ailesi, yakınları ve sevenlerine büyük üzüntü yaşattı.

Tayfun Eyinç’in cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına iş siyaset dünyasından bir çok ismin yanısira aile ce sevenleri katıldıTayfun Eyinç. Kılınan namazın ardından son yolculuğu olan Bitez Mezarlığı’na defnedildi.

20240722 173525 scaled
20240722 173415 scaled
0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tayfun Eyinç son yolculuğuna uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.