1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da kıskançlık cinayeti 1 ölü 1 yaralı

Bodrum’da kıskançlık cinayeti 1 ölü 1 yaralı

featured

Bodrum Yalikavak Mahallesinde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı. Saldırganın eski esi olduğu ogrenilen kadın kaldırıldığı hastanede kurtsrilsmayarak hayatını kaybetti.Olay yerinden otomobili ile kaçan saldırgan polis ekiplerince takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayın kıskançlık krizi olduğu eski eşini ve yanındaki bir kişiyi silahla yaraladı eski eşi kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.Ömer Alçı isimli şahıs, bugün akşamüstü saatlerinde boşandığı eşi Hüsne Topal ile arkadaşı Sedat T. ile karşılaştı. 

Eski eş Hacı Ömer Alçı, silahına sarılarak iki kişiye birden kurşun yağdırmaya başladı. Olayda Hüsne Topal ile arkadaşı ağır şekilde yaralandı. İhbarın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan kadın kurtarılamadı. Diğer yaralanan tedavisi sürüyor.Bodrum Yalikavak Mahallesinde boşandığı karısı ile erkek arkadaşının çalıştığı lüks siteyi basan eski koca boşandığı eşi ile arkadaşı oluğu iddia edilen adama kurşun yağdırdı.

Eski eşi öldü adam ağır yaralandı. Olay bugün akşam saatlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Geriş Mahallesi’ndeki lüks bir sitede meydana geldi. Hacıyeri Caddesi’nde ki lüks sitey gelen Hacı Ömer Alçı sitede temizlik işinde çalışan eski eşi Hüsne Topal ile arkadaşı Sedat T.’yi konuşmak için dışarı çağırdı.

Hüsne Topal öldü

KONUŞMAYA ÇAĞIRDI KURŞUN YAĞDIRDI

Eski eş Hacı Ömer Alçı konuşmaya çağırdığı eski eşi ve arkadaşı ile bir süre sonra sert tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Alçı yanında getirdiği silah ile eski eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı. Olayda Hüsne Topal ile arkadaşı ağır şekilde yaralandı. İhbarın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ola anında lüks sitede yaşayanlar büyük korku ve heyecan yaşadı.

Hüsne Topal kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sedat T. İse Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan şüpheli, Bodrum şehir merkezinde polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı, sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.Hüsne Topal’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

IMG 20240724 WA0031
0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da kıskançlık cinayeti 1 ölü 1 yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.