1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Okul müdürü asker oğlunu görmek için dönüş yolunda kazada hayatını kaybetti

Okul müdürü asker oğlunu görmek için dönüş yolunda kazada hayatını kaybetti

featured

Burdur’da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Burdur’un Yeşilova ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Yaşanan trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

40d393385

Kazada yaralananlar Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Hasan Turgut, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Günay Karabıyık ise Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Asker oğlunun yemin töreni için Burdur’a giden 23 Nisan İlkokulu Müdürü Hasan Turgut dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Yarışlı köyü yakınlarında meydana gelen kazada Turgut’un içinde olduğu araç ile karşı yönden gelen araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemeye göre Adem Burgaz olay yerinde hayatını kaybederken Hasan Turgut’un da içinde bulunduğu 9 yaralı hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahaleleri rağmen Milas 23 Nisan İlkokul Müdürü Hasan Turgut kurtarılamadı. Diğer yaraların tedavilerinin ise devam ettiği öğrenildi.
Turgut’un cenaze töreni ise henüz netleşmedi.

555225223666000000
0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Okul müdürü asker oğlunu görmek için dönüş yolunda kazada hayatını kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.