1. Haberler
  2. Bodrum
  3. OLAN OLDU OTURAN OTURDU

OLAN OLDU OTURAN OTURDU

featured

Bodrum Antik Tiyatro’daki tarihi taş, güvenlik görevlisiyle korunmaya başlandı. Yıldız Tilbe’nin üzerine çıkmak istediği altar taşa son olarak Teoman uzanarak şarkı söyleyince yetkililer harekete geçti. Göksel’in önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konser sırasında altar taşının başında güvenlik görevlisi bekledi.

BODRUM Antik Tiyatro’nun konser alanındaki tarihi taş olay oldu. Bodrum Antik Tiyatro, 2002’de konser alanı olarak kullanılmaya başlandıktan sonra altar taşı olduğu yerde bırakıldı. Altar taşı, sahnenin bir bölümüne denk geldi. Bodrum Antik Tiyatro’da 20 Haziran’da sahneye çıkan Yıldız Tilbe taşın üzerine çıkmak isteyince görevlilerce engellendi. Ünlü rock’çı Teoman da 23 Temmuz akşamı verdiği konserde şarkısını söylerken taşın üzerine yatınca yetkililer harekete geçti. Tarihi taş, güvenlik görevlisiyle korunmaya başlandı.

Göksel’in önceki akşam verdiği konserde taşın başında güvenlik görevlisi bekledi. Sanatçı şarkı söylediği sırada taşın başında bekleyen güvenlik görevlisi dikkatini çekince esprili bir konuşma yaptı.

OLAN OLDU OTURAN OTURDU

Görevliye takılan sanatçı “İnsanın bu taşı sahnede görünce bir oturası geliyor. Tabii olacak iş değil. Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın, daha mantıklı olur. Sizin de işiniz çok zor, taşı koruyorsunuz hem de sanatçılardan. Ama olan oldu, oturan oturdu. Bu konu her yaz gündeme geliyor. Ama böyle korunduğunu ilk kez gördüm” dedi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
OLAN OLDU OTURAN OTURDU
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.