1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Safiye Soyman’’dan oğluna son veda

Safiye Soyman’’dan oğluna son veda

featured

Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın, 24 yıldır MS hastalığı (Multiple Skleroz) ile mücadele eden ve yatağa bağımlı yaşayan oğlu Harun Akaröz, dün yaşamını yitirdi. Bugün Bodrum’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde oğlunun fotoğrafını bir an olsun elinden bırakmayan ve öpmeye doyamayan Safiye Soyman, “Oğlum gitmek için beni bekliyormuş, çok mutlu ve gülerek gitti. Ben onsuz ne yapacağım şimdi?” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Cenazede aşırı sıcaklar nedeniyle bayılanlar oldu.

Yaz aylarının önemli bölümünü Bodrum’da geçiren Safiye Soyman, dün yaşamını yitiren 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz’ü, bugün Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurladı.Yaşamını yitiren Harun Akaröz için bugün Gündoğan Merkez Camiinde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene Safiye Soyman, iş insanı Faik Öztürk, Soyman ailesi ve yakınları, şarkıcı Gülben Ergen, sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sunucu ve oyuncu Seray Sever, sunucu Ebru Akel, iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim katıldı. Safiye Soyman ayakta durmakta güçlük çekerken, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazı öncesi, Soyman gözyaşları içinde, oğlunun tabutu başındaki fotoğrafını öptü. Akaröz için cenaze namazı öncesi helellik istendi. Kılınan cenaze namazının ardından Akaröz’ün tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra, cenaze aracına konularak götürüldüğü Gündoğan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

safiye soyman 6

Oğlunu Öpmeye Doyamadı

Gündoğan Camii’nde kılınan ikindi namazında, Safiye Soyman’ı sanatçı dostlarından katılımın az olması dikkat çekti. Cenazede oğlunun fotoğrafını bir an olsun elinden bırakmayan ve sürekli öpen Safiye Soyman, tabutun başında dakikalarca gözyaşı döktü. Soyman, “Annem, ben sensiz ne yaparım güzel annem?” diyerek feryat etti.

Sıcaklar Nedeniyle Törende Bayılanlar Oldu

Aşırı sıcaklar nedeniyle cenaze töreninde bayılanlar oldu. Bayılıp yere düşenlere törende bulunan vatandaşlar yardım etti.

safiye soyman 12 scaled

Safiye’nin Buna Dayanması Çok Zor

Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk, “Özellikle son 6-7 yıl bizim için, Safiye için çok zor geçti. Safiye oğluna çok güzel baktı. Ama Safiye’nin bu acıya dayanması çok zor. Allah ona sabır, güç, kuvvet versin,” dedi.

safiye soyman 7 1920x1379 1
safiye soyman 1 1920x2271 1
safiye soyman 9a 696x525 1
0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Safiye Soyman’’dan oğluna son veda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.