1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bakanlık Yoğun bakımda tedavisi devam etmekte

Bakanlık Yoğun bakımda tedavisi devam etmekte

featured

Bodrum Ortakent Mahallesi 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi’nde meydanagelen olayda ateş şikayeti nedeniyle aile sağlık merkezine gelen Engin S. (55) ile Dr. Mustafa Hürkal Tezvar arasında yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Karşılıklı darp olayının ardından fenalaşan Dr. Tezvar, kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.Bazı haber sitelerinde yapılan hayatını kaybetti haberine Bakanlıkan açıklama

Adsiz 2

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bodrum’ ‘da görevi başındayken şiddete maruz kalan Aile Hekimi Dr. Mustafa Hürkal Tezvar, hastaneye kaldırılmıştır. Hekimimizin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir.

Hekimlerimize, hemşirelerimize, hastanelerimizde görevli tüm personelimize karşı uygulanan şiddeti asla kabul etmiyoruz. Bu konuda kararlılıkla mücadele edeceğiz.

MUĞLA TABİP ODAMIZIN AÇIKLAMASI…

” Muğla Bodrum 12 Nolu Ortakent Aile Sağlığı merkezi’nde bugün bir meslektaşımız Dr Mustafa Hürkal Tezvar hasta ve yakınları ile yaşanan tartışma sonrası fenalaşmış, kalp hastalığı ve kalp pili bulunan meslektaşımızın ilk müdahalesi aynı ASM’de çalışan diğer meslektaşlarımız tarafından yapılmış ve sonrasında en yakın hastaneye sevki sağlanmıştır. Halen yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Sağlıkta şiddetin bir meslektaşımızı daha aramızdan almasına izin vermeyeceğiz. Sağlıkta şiddet durana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Yarın (30.07.2024) Muğla ili Aile Sağlığı Merkezlerinde çalışan 1.basamak hekimleri olarak iş bırakıyoruz. hekimleri bitmeyen şiddeti protesto etmek için G(ö)REV’e çağırıyoruz.

Şiddete karşı sesimizi haykırmak için tüm meslektaşlarımızı 30.07.2024 saat 12.00’de Ortakent ASM önünde yapacağımız basın açıklamasına bekliyoruz…”

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bakanlık Yoğun bakımda tedavisi devam etmekte
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.