1. Haberler
  2. Magazin
  3. Melike Şahin Bodrum Antik Tiyatro’da müzik ziyafeti yaşattı

Melike Şahin Bodrum Antik Tiyatro’da müzik ziyafeti yaşattı

featured

Melike Şahin, Sunag’a yaslanarak şarkı söyledi
Melike Şahin, Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sahne aldı. Biletleri günler öncesinde tükenen konsere müzikseverler akın etti. Atlantis organizmanın tarafında düzenlenen yaz konserleri kapmasinda dolduran binlerce hayranı sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Melike Şahin konserde Diva Yorgun, Tutuşmuş Beraber, Nasır, Bedelini Ödedim gibi en hit şarkılarını seslendirdi.

Konserde, Şahin’in yeni şarkısı “Durma Yürüsene”nin klibi de ilk kez BtcTurk Vadi Açıkhava’da izleyicilere gösterildi. Şahin, sahneden inerek hayranlarının yanına oturup klibi hayranlarıyla birlikte izledi.

Unutulmaz anların yaşandığı konser 2,5 saat sürdü. Melike Şahin sahneden alkışlarla ayrıldı. Şahin, Teoman’ın üzerine uzandığı, Yıldız Tilbe’nin de üzerine çıkmak istediği Sunag’a yaslanarak şarkı söyledi

Bodrum Antik Tiyatro, 2002’de konser alanı olarak kullanılmaya başlandıktan sonra, Antik dönemde bolluk – bereket için tanrılara sunum yapılan, bir diğer adı Altar olan Sunag, yerinden kaldırılmayarak olduğu yerde bırakıldı. O Sunag, sahnenin bir bölümüne denk geldi.

Bodrum Antik Tiyatro’da 20 Haziran’da sahneye çıkan Yıldız Tilbe, Sunag’ın üzerine çıkmak isteyince görevlilerce engellendi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Melike Şahin Bodrum Antik Tiyatro’da müzik ziyafeti yaşattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.