1. Haberler
  2. Muğla
  3.  Su kuyusu sonu oldu! 18 yaşındaki gencin hatası canını aldı

 Su kuyusu sonu oldu! 18 yaşındaki gencin hatası canını aldı

featured

Muğla’da serinlemek için su kuyusuna giren 18 yaşındaki Mikail Kafa, boğularak, hayatını kaybetti. Kuyudan çıkarılan gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Muğla‘nın Yatağan ilçesinde meydana gelen acı olayda 18 yaşındaki gencin hatası hayatına mal oldu. Mikail kafa, serinlemek için girdiği su kuyusunda boğularak can verdi.

KUYUDAN ÇIKMAYINCA EKİPLERE HABER VERİLDİ

Olay Cazkırlar Mahallesi Kocagedik Mevkii’nde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 18 yaşındaki Mikail Kafa serinlemek amacıyla evinin önündeki su kuyusuna girdi. Kafa’nın bir süre sonra çıkmadığını fark eden yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Mikail Kafa’yı bulunduğu yerden merdiven yardımı ile çıkardı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalede gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
 Su kuyusu sonu oldu! 18 yaşındaki gencin hatası canını aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.