1. Haberler
  2. Etkinlikler
  3. Eğitim ve kariyerini bırakan genç iş insanı baba yadigarını sürdürüyor

Eğitim ve kariyerini bırakan genç iş insanı baba yadigarını sürdürüyor

featured

Baba mesleğini sürdürmek için eğitim ve hayallerini bırakan genç iş insanı Baba yadigari markayı yaşatmak için yoğun bir tempo çalışmayı sürdürüyor.

MEHMET, Ahmet ve Ramazan İhtiyar kardeşlerin 1995’te Bodrum Bitez köy meydanında açtığı Bitez Dondurma’nın tadı Türkiye’ye yayıldı. Bitez’de başlayan hikaye bugün İstanbul’dan Gaziantep’e 17 noktaya ulaştı.

 Yıllara dayanan emek, gönülden bağlılık ve kaliteli hizmet vermeye adanmışlık sayesinde ünlü Bodrum’u aşan marka, dondurmasını sevgiyle yapan ustalarıyla da kalpleri ısıtmaya devam ediyor.İhtiyar ailesinin genç temsilcisi 24 yaşındaki Emre Can İhtiyar eğitim ve kariyerini bırakarak baba yadigarını tercih etti. 30 yıllık firmanın gelecek temsilcisi Emre Can yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Dondurma bizim sevdamız diyen genç iş insanı sabah erken fabrikada başlayan mesaisini tüm mağazaları denetleyerek gece geç saatlere kadar çalışmayı sürdürüyor

bitez dondurma965658956

.Yaşıtlarına inat babasından aldığı bayrağı ileri taşımak için çalışan genç iş insanı
Türkiyenin markası haline gelmiş Bitez dondurmanın Genç işadamı Emre Can İhtiyar  Doğal olan en güzeldir” fikriyle meyveleri özenle seçip, gıda mühendislerinin öncülüğünde hijyenik ortamda dondurma severlerin beğenisine sunuyoruz Franchise sürecimizin başlamasını teşvik eden en önemli etken tüketiciler tarafından kısa zamanda tercih edilen ve sevilen bir marka haline gelmesi ve güven vermemiz” diyen emre can İhtiyar, şöyle devam etti Biz de durduk ve dedik ki, ‘Neden kalpleri ısıtmak için Bodrum’la sınırlı kalalım?’. Böylece franchise ilişkilerine başladık. Şu an itibariyle ülke genelinde 20 bayimiz bulunuyor. Başarılı franchise ilişkilerimizin anahtarının ise karşılıklı güvene dayandığına inanıyoruz. İşletmecilerimizi markamızın bir ortağı olarak görüyor ve bizi en iyi şekilde temsil etmelerini istiyoruz. Bu doğrultuda markamıza değer verecek ve değer katacak, insan ilişkileri güçlü, azimli ve güvenilir, franchise sistemine hakim, işletmesini sahiplenecek ve devamlı gelişmesine katkıda bulunacak iş ortaklarını ailemize dahil etmek istiyoruz. Franchise alanların başarısına değer verdiğimiz için bilgi ve deneyimlerimizi üyelerimizle paylaşarak minimum riskle maksimum kazanç elde etmelerini hedefliyoruz.”iffadelerini kullandı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
2
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Eğitim ve kariyerini bırakan genç iş insanı baba yadigarını sürdürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.