1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Damlagül Aşır Ali Özbek Çifti Muhteşem Düğün Töreni Dünya Evine Girdiler

Damlagül Aşır Ali Özbek Çifti Muhteşem Düğün Töreni Dünya Evine Girdiler

featured

Bodrum Memedof Restaurant ‘da başlayan arkadaşlık düğün töreni ile mutluluğa erişti.  Damlagül Aşır Ali Özbek Çifti Muhteşem Düğün Töreni Dünya Evine Girdiler

HABER:SELÇUK AKBAŞ

Sema ve Ali İhsan Kıvılcım ın biricik kızı Damlagül ile Şerife ve Hidayet Özbek’ın oğulları Aşır Ali  hayatlarını muhteşem bir düğün töreni ile  birleştirdiler.

Bodrum’un Dünyaca ünlü Memedof restaurant çalışanların öğretmen Damlagül ile Turizmci Aşır Ali restaurantta başlayan arkadaşlığı evlilik ile mutlu sona ulaştı.

dugun12

Musgebi Düğün salonunda gerçekleşen düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşirken genç çiftin şahitliklerini genç arkadaşları yaptı.

Gecenin süpriz konuğu Bodrumlu ünlü rapçi Era7capone oldu.


Çiftlerin aileleri gelen misafirleri kapıda karşılayarak ve yakından ilgilenerek davetlerine icabet eden herkese teşekkür ettiler. Saat: 20.00’de yemek ikramı ile başlayan düğünde binlerce kişiye yemek ikramı yapıldı. Yemek sonrası gelin ve damadın salona gelmesi ile büyük bir alkış tutuldu, havai fişekler gökyüzünü adeta aydınlattı.

dugun23 scaled

Çiftlerin ilk dansı ile başlayan düğün yöresel oyunlar ile devam etti. Özellikle harakllllelti oyunları izleyicilerden tam not aldı.

Damat ve Gelinin yurtdışında yaşayan akrabalarıGelin hanımın Aydın Nazilli  misafirleri  düğün törenine renk katarken takıları ile göz doldurdu.

dugun24

Kıyılan nikahın ardından gelin ve damadın ilk dansları seçtikleri özel parça ile büyük ilgi görürken düğüne katılan misafirler başta hareketli şarkılar ve İç anadolu oyunları ile doyasıya eğlendi. Takı töreni saatler sürdü takı takmak için sıraya giren davetliler uzun kuyruklar oluştururken takıları ile yarıştılar. İngiltere’de yaşamını sürdüren damadın abisi iş adami Üçler Özbek ve Erol Özbek damadı takı yağmuruna tutarken taktıkları altın ve yüklü miktarda parlar ile göz kamaştırdı .İş adamı Üçler Özbek takı töreninde ‘Bu hayatta
Ne bildiğin değil kimi bildiğin bazende kimi ildiğin değil ne bildiğin önemli diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu

Damadın arkadaşları Kurtlar Vadisi Pusunun sevilen karakterleri Abdülhey ve Memati tiplemesi iler metrelerce uzunlukta para takıları ile sürpriz yaptı. Metrelerce uzunlukta para takısını damada dolayan arkadaşları büyük ilgi gördü.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ev sahibi olarak Damlagül Aşır Ali, Özbek çiftleri masaları tet tek gezerek mifafirlere hoşgeldiniz dileklerini sundular. Yeni Çifte  ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

dugun 25658
985658565895

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Damlagül Aşır Ali Özbek Çifti Muhteşem Düğün Töreni Dünya Evine Girdiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.