1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum FK son dakika golüne yenildi

Bodrum FK son dakika golüne yenildi

featured

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’deki Sipay Bodrum FK ile Gaziantep FK arasındaki maçın Bodrum İlçe Stadı’nda karşılaştı ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Gaziantep 53 dakikada 10 kişi mücadele Üstün oynayan  Sipay Bodrum FK son dakika gölüne yenildi.Gaziantep FK, Süper Lig’in açılış haftasında konuk olduğu Bodrum FK’yi 90+7. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti..Süper Lig’in 1. haftasında ligin yeni takımlarından Bodrum FK, Gaziantep FK’yi ağırladı.

90+7. dakikada Enric Saborit attığı golle Gaziantep FK, karşılaşmayı 1-0’lık skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Maxim’e yapılan faulun ardından Gaziantep FK, serbest vuruş kazandı. Kaleyi karşıdan gören noktada Maxim’in vuruşunda top, direğin üstünden oyun alanını terk etti.

16. dakikada, Bodrum FK atağında ceza sahasına yapılan ortada Burak Çoban’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanında dışarıya çıktı.

21. dakikada Musah Mohammed, rakibinden kaptığı topu ceza sahasındaki Gökdeniz Bayrakdar’a pas verdi. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Dioudis, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

32. dakikada sol kanattan gelişen Bodrum FK atağında Gökdeniz Bayrakdar, topla rakip ceza alanı içine girdi. Bayrakdar’ın vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Dioudis’in müdahalesiyle kornere gitti

37. dakikada Bodrum FK futbolcusu Brazao’nun vuruşunda top, kale direğinin yanından saha dışına çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı gölsüz eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

KIRMIZI KART! 53. dakikada Gaziantep FK’da Quentin Daubin kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bodrum FK – Gaziantep FK maçının ilk 11’leri:

Bodrum FK: Sousa, Üzeyir, Herelle, Ali, Cenk, Musah, Samet, Fredy, Brazao, Burak, Gökdeniz.

Gaziantep FK: Dioudis, Arda, Ertuğrul, Daubin, M’Bakata, Mandouki, Mustafa, Maxim, ,Ömürcan, Kozlowski, Kenan Kodro Gaziantep FK, Süper Lig’in açılış haftasında konuk olduğu Bodrum FK’yi 90+7. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti..Süper Lig’in 1. haftasında ligin yeni takımlarından Bodrum FK, Gaziantep FK’yi ağırladı.

90+7. dakikada Enric Saborit attığı golle Gaziantep FK, karşılaşmayı 1-0’lık skorla kazanmayı başardı EskiDışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Sipay Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, Sipay Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla ve Bodrum protokolünden çok sayıda kişi karşılaşmayı protokol tribününde takip etti. Karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlı ekip girdiği net pozisyonlardan yaralanamadı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraber sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında etkili hücumu sürdüren Sipay Bdorum FK girdiği pozisyonlardan yararlanamazken rakip Gaziantep FK mücadelenin uzatma anlarında Enric’in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken yeşil-beyazlı ekip mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.

FUTBOL DOĞRULARINI YAPTIĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR

Maçın ardından değerlendirme yapan Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Evet öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bütün takımlar için, bütün sporcular için sağlıklı, kazasız, belasız, centilmence bir lig olur. Oyuna gelecek olursak, geçen sene bu senaryoları yaşamıştık. Buna benzer maçlar yaşadık. Son dakika golleri, yine oldu. Ama oraya çok fazla takılı kalmayacağım. Ben oyuncu arkadaşlarımın maçın başından sonuna kadar gösterdikleri oyundan çok memnunum. İlk maçımızdı ara ara heyecan da vardı. Bu heyecan ve beceriksizlik son noktalarda, son vuruşlarda bizim işimizde pek yaramadı. Dolayısıyla çok pozisyon harcadık. Bunun akabinde bir son dakika, son saniye gol ile mağlup olduk. Gerçekten çok üzgünüz ama takılı kalmayacağız. Futbol doğrularını yaptığımız çok şey var. Bunları birazcık daha geliştirerek, üstüne katarak yolumuza devam etmeye çalışacağız” dedi.

EKSİKLERİMİZ VAR

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan ise, “Sipay Bodrum FK’’yı tebrik etmek istiyorum, iyi mücadele ettiler. Sonra da kulübün yöneticilerini, başkanını tebrik etmek istiyorum. Stadı bir şekilde ilk maça yetiştirdiler. Bodrumspor Süper Lig tarihinde ilk defa bir Süper Lig maçına çıktı, onu da kendi sahasında oynamak yakışırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, bunu yaşattılar Bodrumlulara. Sonra futbol dışında söylemek istediğim bir diğer şey de bunu maçtan önce de dile getirdim. Skordan bağımsız olması için. Bu zamanda bizim ülkemizde maç oynamak kolay değil. Bunu futbolculuk döneminde de belirtmiştim. Birçok kez diğer arkadaşlarım gibi yine söylüyorum. Evet zor şartlarda futbolcular oynuyor. Tabii ki mutlaka bu organizasyonu yapanlar düşünmüşlerdir. Bir doğruluk ya da olması gereken bir şey vardır ama en nihayetinde sağlık her şeyden önemli. Bu şartlarda, bu hava şartlarında oynamak kolay değil. Bunu buradan belirtmek istiyorum belki sonraki organizasyonlarda dikkat edilir. Onun dışında maçla ilgili şöyle söyleyebilirim. İki takım da gerçekten mücadele gücü yüksek bir şekilde sahaya çıkmak istedi. Çünkü özellikle sezon başında yeni takımlar, yeni transferlerle birlikte güçlü bir organizasyonla sahaya çıkmak bunu yansıtmak kolay değil. Dolayısıyla da biraz mücadele bakımından yüksek bir maç oldu diyebilirim. Eksiklerimiz var bunu maçtan önce de belirtmiştim, kolay değil. Bir organizasyon yaratmak kolay değil, çok eksiğimiz var. Ama buna rağmen sahada çok mücadele etti arkadaşlarımız. On kişiyle maçı kazanmaları ve bu kadar mücadelenin üstüne çok da bunun dışına da çıkmak istemiyorum. Onları tebrik etmek istiyorum. Dediğim gibi maça galibiyetle sezona galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum FK son dakika golüne yenildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.