1. Haberler
  2. Etkinlikler
  3. Siyaset ve iş hayatında Başarı Hikayesi

Siyaset ve iş hayatında Başarı Hikayesi

featured

Almanya’da iş hayatına adım atan başarılı iş insanı Milli ve Yerli Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Karaman Türkiye’nin farklı illerinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sanayi eğlence gibi birçok farklı sektördeki firmalarıyla iş dünyasında emin adımlarla ilerliyor.

Türk sanatçıların Avrupa ayağını yıllardır başarıyla yürüten organizatör ve iş adamı Erhan Karaman,  İşiniz hayatınızın büyük bir bölümünü dolduracak ve gerçekten tatmin olmanın tek yolu harika olduğuna inandığınız şeyi yapmaktır. Ve harika bir iş çıkarmanın tek yolu, yaptığınız işi sevmektir. dedi.


Siyaset ve iş alanında başarısı ile adından söz ettiren Karaman yoğun iş temposu içerisinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir çok alanda faaliyet veren ekonomik katma değer ve istihdam sağlayan iş insanı Biliyorum ki başarısız olursam bundan pişmanlık duymayacağım. Pişman olacağım şey, denememiş olmamdır.’diyerek yatırım ve çalışmalarına devam ediyor.

yerli ve milli parti mugla il

Yerli ve Milli Parti (YMP), partisinin Ankara’daki genel merkez binasında 1’inci Olağan kongresini gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı  Kurultayı’nı gerçekleştirdiklerini “Bir sene önce resmi olarak kurulan Yerli ve Milli Parti, büyük Kurultayı’nı yaparak seçime girmeye hak kazandı. Kanunen altı aylık süreç bittikten sonra seçim pusulalar da yerini alacak olan Yerli ve Milli Parti Genel başkanı olarak ‘Atatürk ilçeleri ışığımızdır’ demekten asla geri durmayacağız. Yapılacak olan ilk seçimlerde halkımız partimize büyük bir teveccüh gösterecektir dedi. 

Türkiye’de ve Almanya’da bir çok yatırımı olan bir iş adamıyım. Ayrıca Türkiye’nin her yerinden yurt dışına ithalat ihracat yapıyorum. Kuru meyve, inşaat malzemeleri gibi farklı sektörlerde şirketlerim var. Ayrıca turizm sektöründe de ciddi yatırımlarım mevcut. Ben 1997 yılında organizasyon  ve eğlence sektörüne girdim. Ve en keyif aldığım sektörüm bu oldu. İnsanları eğlendirmek ve keyifli vakit geçirdiklerini görmek beni çok mutlu etti. Bir süredir de Bodrum’da ikamet etmeye başladım. Burada beraber yemek yediğim dostlarımın, alışveriş yaptığım esnafımın veya gittiğim doktorumun akşam benim mekanımda stres attığını, eğlendiğini görmek bana çok keyif veriyor

98565856589

.Yılın 12 ayı ünlü şarkıcılarla canlı müzik keyfi yaşanabilecek bir mekan olarak tasarlanan, by Ezberbozan imzası ile açılan Kirpik Bodrum, kış sezonuna da damga vuracak dedi..

Milli ve Yerli bir iş insanı olarak yaptığımız yatırımlar ile ülke ekonomisine katma değer ve istihdam sağladıklarını her zaman milli ve yerli olmayı önemsediklerini ifade ederek çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yaptığımız işin hem kaliteli hemde marka olması için her türlü maddi imkanlarını seferber ettiklerini ve bununda halkın nezdinde karşılık aldığını  biliyoruz. Bodrum’un markasına yönelik Ezberbozan eğlence sektörünü kazandıklarını dile getiren Karaman Amacımız 12 ay turizme hizmet etmek. Bodrum bir marka bizde Bodrum’un markasına layık olmak için sezonluk değil 12 ay hizmet vermek için tüm çalışmalarınızı tamamladığını dile getirdi.Yaşadığı barılı iş ve siyaset alanında tecrübelerini aktaran Karaman

:İş yaşamında başarılı bir birey olmanın ilk ve temel şartı hedef koymaktır. Hangi işi yaparsanız yapın; net, ulaşılabilir, ölçülebilir, zamanı belli ve spesifik bir hedefe sahip olmanız; ne istediğinizi ve nereye gittiğinizi bilmenizi sağlar. Unutmayın, bunları bilmezseniz kaybolursunuz.ş hayatında başarılı olmanın ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmanın önündeki en büyük engel önyargılardır.

Birçok kişi, yeteri kadar bilgi edinmeden ve dinlemeden, karşısındaki bireyler veya olaylar hakkında bir yargıya varır. Bu da olayları tüm gerçekliğiyle görmenizi engeller. Hayatınıza yeni giren kişiler hakkındaki önyargılarınızı azaltır ve bireyleri olduğu gibi kabul etmeyi öğrenirseniz, hem daha mutlu hem de daha başarılı bireyler olabilirsiniz.

Hayallere hemen ulaşmak çoğumuz için mümkün değildir. Hayalinize adım adım yaklaşmayı hedefleyin ve buna göre davranın.

 İşlerin kötüye gitmesi her zaman ihtimal dahilindedir. Bunun için hazırlıklı olursanız çok yıpranmazsınız. Bu kötümserlik değildir, körü körüne iyimser olmamaktır.

Kısa vade konusunda acımasızca dürüst olun, uzun vade için iyimser ve kendinden emin olun.diyerek tavsiyelerde bulundu”

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Siyaset ve iş hayatında Başarı Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.