1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Freni tutmayan vidanjör evin bahçesinde durabildi

Freni tutmayan vidanjör evin bahçesinde durabildi

featured

 Bodrum’da yokuş aşağı inerken freni patlayan  vidanjör (atık su tankeri) bir evin bahçe duvarını yıkarak bahçeye girdi, eve çarparak durabilen vidanjörün çarpma sesini duyanlar sokaklara fırladı. Facia son anda önlendi. Kazada şoför dahil yaralanan olmaması mucize olarak değerlendirildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Umurca Mahallesi Dr. Mümtaz Ataman Caddesi’nden yokuş aşağı inen Tuncay Tural yönetimindeki 06 BCF 80 plakalı vidanjörün freni patladı. Karşıdan gelen otomobillere çarppamak için yoğun gayret gösteren Tural yokuşun altındaki bir evin bahçe duvarlarına çarparak bahçeye girdi, eve çarpan Tural kamyonu  o şekilde durdurabildi. Kaza anında vidanjörün şanzımanı yıla fırladı. 1 kilometrelik yokuşun 500 metresi  yağlandı. Bazı motosiklet sürücüleri fark etmeyerek düşüp yaralandı.Yğalanan yolun büyk bir bölümü polisler tarafından trafik akışınıa kapatıldı. Boodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait ekipler aşırı yağlanan yolda temizlik çalışmalarına başladı, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Freni tutmayan vidanjör evin bahçesinde durabildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.